V. Maleta 65. (p.)
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouty v Třebíči berou všechny body


Branky


65. V. Maleta (p.) - 30. V. Navrátil , 47. J. Roušar , 61. J. Roušar
17

Hosté si tříbrankový náskok, který si vypracovali, nenechali vzít a dovolili Třebíči pouze snížit stav z pokutového kopu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kouty šly do vedení

Do utkání vstoupili lépe domácí fotbalisté, kteří hned ve druhé minutě šli sami na bránu, ale branku nevstřelili. Prvních 25 minut byli lepší domácí fotbalisté, kteří měli několik příležitostí dát úvodní gol, ale namísto toho, aby vedli už alespoň o dvě branky, tak inkasovali zásluhou hostujícího Víta Navrátila - 0:1. Tato branka hosty povzbudila a hru vyrovnali. Do konce první půlky mohli domácí ještě několikrát vyrovnat, to se ale nestalo.

Hosté přidali další dvě branky, domácí pouze korigovali

Na začátku druhé půle domácí z malého vápna netrefili prázdnou bránu. Tak trestaly Kouty. Zanedlouho poté se totiž trefil hostující Jan Roušar a zchladil tak nadějej domácího týmu. Hosté pak zásluhou toho samého muže přidali třetí branku, to když právě uplynula hodina hry. Domácí možná měli trošku víc opticky ze hry, ale dát gól se jim podařilo až v 65. minutě a to z pokutového kopu zásluhou Vladimíra Malety. To však bylo v podání domácích vše, hosté odváží tři body za výhru 1:3.



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč B
Vojtěch Bence, hráč: Od začátku jsme byli lepším týmem, ale místo toho, abychom vedli o dva góly, tak jsme inkasovali. Ten gól Kouty nakopl a hru vyrovnali. Po půli jsme netrefili prázdnou branku a gól dali hosté.




Sestavy


HFK Třebíč B
J. Šplíchal [-] - J. Uličný [-] (77. S. Renát [-] ) , T. Hrbáček [-] - P. Hronek [-] , M. Sáček [-] - V. Bence [-] - J. Pecka [-] , T. Staněk [-] (54. V. Maleta [-] ) , R. Valíček [-] (65. D. Lorenc [-] ) , R. Houser [-] , O. Uličný [-]

TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - T. Štveráček [-] , J. Nováček [-] , M. Nestrojil [-] , V. Navrátil [-] (90. L. Neuwirth [-] ) , M. Neumann [-] , J. Roušar [-] , M. Parma [-] , J. Havelka [-] (87. A. Dočekal [-] ) , J. Hrůza [-] , D. Navrkal [-]

ŽK: 58. J. Roušar , 80. J. Hrůza , 84. J. Havelka .
Hráči zápasu: J. Roušar .
Místo: Třebíč - UT. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Fotr Jan - ŠKORPÍK Martin, SÝKORA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Daniel Procházka

Expert: Martin Mužátko
Tip experta: výhra hostů

Kouty v prvním kole nesplnily roli favorita. V té samé roli budou i ve druhém kole a ztracené body z domácího zápasu získají v Třebíči.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích