0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Radešínské Svratce branka nepadla


Branky


18

V Radešínské Svratce se hrál bojovný zápas, který i přes velký počet šancí branku nepřinesl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V úvodu byli lepší hosté, kteří měli dvě solidní šance, ale Prokeš v dobrých pozicích branku nedal. Na druhé straně si po standardní situaci mohli hosté vstřelit vlastní branku, ale nakonec odklidili míč z brankové čáry. V závěru první půle obelstil hostujícího beka Mužátko, ale na Kubu v brance Šebkovic si nepřišel.

Branka nepadla ani po přestávce

Domácí začali po přestávce zostra. Nejprve po Gabrielově centru střílel mimo Pekárek. Poté si oba jmenovaní role vyměnili a Gabrielova hlavička letěla těsně nad branku. Na druhé straně byl na konci rychlé akce Večeřa, ale hlavičkoval nad branku. Stejně se vedlo i střídajícímu Milanovi Novotnému, který přestřelil z malého vápna. Poté ještě dvakrát zahrozili domácí. Po Pekárkově přiťuknutí vychytal Plhala Kuba. A když v samotném závěru skončila Plhalova hlavička na tyči branky hostí, tak se nakonec body dělily.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž (trenér): Byl to vyrovnaný zápas. Škoda, že jsme ho nakonec neurvali pro sebe. Dvě remízy bereme s tím, že jsme z obou zápasů mohli vytěžit více.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - J. Janů [-] , M. Skryja [-] (83. L. Dvořák [-] ) , M. Šacl [-] , Z. Starý [-] , I. Plhal [-] , M. Drdla [-] , M. Mužátko [-] (79. V. Skryja [-] ) , L. Gabriel [-] (67. Z. Josífek [-] ) , R. Smejkal [-] , M. Pekárek [-]

TJ Sokol Šebkovice, z.s.
J. Kuba [-] - D. Karásek [-] , Z. Karásek [-] , O. Netík [-] , Š. Dvořák [-] - M. Prokeš [-] (68. P. Kotačka [-] ) , T. Kotačka [-] , D. Večeřa [-] , V. Říha [-] (88. S. Zikmund [-] ) - K. Busta [-] (66. Z. Roupec [-] ) , Z. Přibil [-] (53. M. Novotný [-] )

ŽK: 82. Z. Josífek - 75. P. Kotačka , 86. Š. Dvořák .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: DOSKOČIL Pavel - DVOŘÁK Jan, MASOPUST Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Daniel Procházka

Expert: Martin Mužátko
Tip experta: výhra domácích

V Koutech jsme byli blízko třem bodům a chceme potvrdit solidní vstup na jara. Na Šebkovice nám to však dlouhodobě nejde a doufám, že teď to zlomíme.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích