6:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár deklasoval Jaroměřice


Branky


26. J. Henzl , 44. T. Janů , 55. D. Musil , 66. O. Růžička , 69. T. Janů , 83. L. Sláma
17

Šest gólů skončilo v síti předposledních Jaroměřic na umělé trávě ve Žďáru nad Sázavou v utkání s tamějším B týmem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili druhý gól "do šatny"

Od prvních minut domácí převzali iniciativu a kombinačními akcemi se snažili prolomit hostující obranu. Ve 12. minutě po kombinaci Musil, Henzl, druhý jmenovaný zakončil střelou do golmana. Ve 22. minutě po kombinaci Sláma B, Musil, zakončoval tvrdou střelou Frieb, brankář hostí byl však opět na místě. Ve 26. minutě výborně vyvezl míč z naší půlky Musil, dlouhou přihrávkou našel Frieba, ten posunul na Z.Peňáze, který obešel hostujícího obránce, zavezl míč do vápna a přízemní přihrávkou na první tyč vybídl ke skórování Henzla – 1:0.

Ve 43.minutě opět Musil parádně našel Frieba, ten utekl hostující obraně a krásnou přihrávkou na zadní tyči našel Janů, který střelou k tyči zvýšil vedení domácích – 2:0.

V druhém poločase už byl výsledek jednozačný

Do druhé půlky domácí nastoupili se dvěma změnami v sestavě, kdy Vokouna a výborně hrajícího Frieba (oba byli druhý den k dispozici A týmu), nahradili Lukáš a Sláma L. Ve 47. minutě poprvé, a nutno podotknout že i naposledy, zahrozili hosté, kdy se dvakrát balon smolně odrazil od domácích beků k hostujícímu útočníkovi, ten šel sám na Svobodu, ale ten předvedl vynikající zákrok a stoprocentní šanci soupeře zmařil. V 55. minutě nacentroval ze strany do vápna Lukáš na Libora Slámu, ten z první sklepl na Musila a ten po zemi k tyči zvýšil náskok domácích – 3:0. V 66. minutě přihrál znovu L.Sláma tentokrát na Růžičku a ten tvrdou střelou nedal golmanovi šanci – 4:0. V 69. minutě se dostal k míči Janů a z 25 metrů krásnou střelou do šibenice přidal svůj druhý gól – 5:0. V 83.minutě Janů přihrál výborně před bránu, kde osamocený L.Sláma si mohl vybrat kam balón uklidí, poslal ho ale pouze do hostujícího brankáře. Hned o minutu později si však v 84. Libor Sláma spravil chuť, kdy postupoval sám na brankáře a tentokrát mu už nedal šanci – 6:0.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz, vedoucí mužstva: Dnes jsme odehráli solidní utkání, nutno však podotknout, že soupeř nám to velmi usnadnil. Za týden jedeme na hřiště velice silného Budišova a tam teprve narazíme na soupeře, který prověří naši připravenost na jarní sezónu.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
F. Svoboda [-] - Z. Peňáz [-] , P. Machatka [-] , T. Peňáz [-] , B. Sláma [-] - O. Růžička [-] , T. Janů [-] , V. Frieb [-] (46. L. Sláma [-] ) , D. Musil [-] - J. Henzl [-] (62. P. Pátek [-] ) , T. Vokoun [-] (46. V. Lukáš [-] )

FK Jaroměřice nad Rokytnou
F. Pisk [-] - T. Hambálek [-] , J. Urbánek [-] , M. Svoboda [-] , T. Prokop [-] - O. Papoušek [-] , J. Stejskal [-] , D. Šabatka [-] (62. M. Macháček [-] ) , Z. Melán [-] , A. Palát [-] - J. Heralecký [-] -

ŽK: 73. L. Sláma - 66. M. Macháček .
Hráči zápasu: T. Janů .
Místo: Žďár nad Sázavou - UT. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Doskočil Pavel - STRAKA Karel, DUŠOVSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Vojtěch Bence
Tip experta: výhra domácích

Žďár potvrdí roli favorita a utkání zvládne v poměru 3:0.

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 11. 2018 20:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 11. 2018 10:36

Tip: výhra domácích