2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dukovany vynulovaly Želetavu


Branky


17

Souboj dvou sousedů z vrchní poloviny tabulky dopadl lépe pro domácí Dukovany, které tak přeskočily svého soupeře a vyhouply se na čtvrté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli zásluhou dvou branek z úvodu zápasu

Do zápasu v moderním areálu v obci pod věžemi starší ze dvou českých jaderných elektráren vstoupili aktivněji domácí a za svoji aktivitu byli po zásluze odměni v podobě dvou branek. Nejprve se ve 13. minutě trefil nově příchozí Ondřej Jacko a hned o dvě minuty později ho napodobil nestárnoucí Ivo Koníř - 2:0. Zanedlouho poté mohlo být želetavským ještě hůř, to když domácí přidali třetí branku, která jim však nebyla rozhodčími uznána pro údajný ofsajd. Příznivý výsledek jakoby domácí ukolébal a na hřišti šli více a více vidět také hosté. Ti ale do poločasu kontaktní branu nevstřelili.

Druhý poločas již bez branek

Druhý poločas pohledově vypadal jako závěr toho prvního. Více ze hry měli hosté ze Želetavy a vypracovali si počas druhého poločasu několik slibných brankových příležitostí, které však brankou neskončily. Dukovany tak dokázaly zastavit želetavskou ofenzivní mašinu, která teprve potřetí v sezóně vyšla střelecky naprázdno.



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001
Marek Křišťál, hráč: Hned v úvodu jsme byli lepším týmem, což vyústilo ve 13. a 15.minutě gólem. O chvíli později nám rozhodčí neuznal třetí gól, ze sporného ofsajdu. Tento výsledek nás asi ukolébal a Želetava začala mít více ze hry . Od úvodu druhé půle byla Želetava lepším týmem a vypracovala si několik slibných příležitostí. Naštěstí žádná neskončila v bráně a my jsme se tak mohli radovat ze 3 bodů.




Sestavy


SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - J. Černý [-] , M. Blatný [-] (76. P. Pislcajt [-] ) , J. Fojtášek [-] , O. Jacko [-] (65. P. Číhal [-] ) , M. Fojtášek [-] (88. O. Horák [-] ) , I. Koníř [-] , P. Sedláček [-] , Z. Prokeš [-] (84. L. Traxler [-] ) , J. Kunc [-] , D. Viklický [-]

Sokol Želetava
M. Tománek [-] - T. Vrbka [-] , A. Pacas [-] (61. V. Čurda [-] ) , M. Malík [-] , M. Jičínský [-] (69. L. Viceník [-] ) , T. Simandl [-] , M. Vrbka [-] , J. Šrutka [-] , M. Vrbka [-] , Š. Vladeka [-] , T. Trnka [-]

ŽK: 56. T. Simandl .
Hráči zápasu: M. Křišťál , O. Jacko .
Místo: Dukovany. Počet diváků: 140.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Vojtěch Bence
Tip experta: remíza

Jelikož hraje třetí tým se čtvrtým, očekávám velmi ofenzivní zápas, který skončí remízou 3:3

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 11. 2018 20:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 11. 2018 10:36

Tip: výhra domácích