3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 16:30

17.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hraničář měl namále, ale první prohry se stále nedočkal. Snaživý Kostelec odjíždí s prázdnou.


Branky


0

Kostelec dorazil na horkou půdu lídra tabulky. Částkov do té doby ještě nepotkala prohra a o body přišel jenom kvůli dvěma remízám. Před Kostelcem tak stála obrovská výzva, stát se prvním letošním přemožitelem Částkova. A už to vypadalo, že snaživý hosté, kteří vedli 2:1 ne nějaké body dosáhnou. Zbytečný faul ve vápně a následné vyrovnání Částkova ještě stále hostům bod zaručovalo. Už to vypadalo na remízu, když najednoupřišla rychlá kombinace domácích a hostující gólman po ní musel v devadesáté minutě lovit míč ze sítě potřetí.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelec nastoupil do utkání velmi ustrašeně a stáhl se raději do defenzivy. Částkov na soupeře vyrukoval s taktikou nakopávaných míčů do lajny a následným centrem do vápna. Domácí při tom navíc měli obrovskou výhodu výškové převahy a tak soupeře snadno přehrávali. Než Kostelec stačil zareagovat na tuto, ve druhé třídě, neobvyklou taktiku. Prohrával už o jednu branku. A mohl být rád, většinu dobrých šancí domácích dokázal zlikvidovat výborný Jamriška. Stejně jako penaltu ve 20. minutě, se kterou si s klidem poradil. To hosty trochu nakoplo a o chvíli později bylo vyrovnáno. Částkov měl sice stále více ze hry, ale už nikoli tak výrazně. Branku už však nevstřelil do konce půle ani jeden tým a odcházelo se do šaten za vyrovnaného stavu.

Nepříjemná situace, kterou museli poté domácí řešit přišla v osmašedesáté minutě, kdy se Kostelec díky rychlému brejku dostal do vedení. Kostelec měl k bodům nyní velmi blízko, stačilo jen hrát tak, jako doposud. Ale nakonec to byla asi nervozita hostů, která vrátila domácí do hry. Ve vápně se dopustil zbytečného faulu obránce Florián a domácí vyrovnali. I tak stále Kostelec živil naději na bod a už to opravdu vypadalo velmi reálně, ale v devadesáté minutě pronikli domácí defenzivou soupeře a hosty krutě odsoudili ke smolné porážce.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys (Sokol Kostelec): Věděli jsme, že jedeme na horkou půdu mužstva, které ještě neprohrálo. Ale v kabině jsme si pověděli, že jim to nedáme zadarmo. Prvních dvacet minut to sice tak nevypadalo, hráli jsme ustrašeně a prali jsme se s jejich taktikou nakopávaných balónů, kterou v lize nikdo jiný nepraktikuje. Navíc soupeř těžil ze své výškové převahy a ze zkušeností hráčů z vyšších soutěží. My jsme mohli v prvním poločase dvakrát skórovat, ale ve finální fázi jsme něco vždy pokazili. Soupeř měl rozhodně více ze hry a myslím, že vyhrál zaslouženě. Byl to pěkný zápas, ale bohužel se smutným koncem pro nás.



Sestavy



TJ Sokol Kostelec
P. Jamriška [-] - L. Netrh [-] , L. Florián [-] , P. Masař [-] , L. Touš [-] - R. Kozák [-] , L. Honzík [-] , J. Pešík [-] , D. Kertys [-] - M. Hakel [-] , J. Jamriška [-]

ŽK: 75. L. Florián .
Místo: M.Chody.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.