Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 16:30

25.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč doma totálně propadla s Třebíčí


Branky


10

Fotbalisté Ledče v závěru sezony kolabují. Ještě donedávna jasný lídr a aspirant na postup do divize ztratil definitivně naději na první místo. Po domácí prohře s vedoucí Bystřicí a výprasku v Chotěboři, přišla pořážka nejostudnější, když hráči Ledče nečekaně vysokolo podlehli na svém hřišti předposlední Třebíči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí lepší, ale hosté šli do vedení

V prvním poločase byli domácí lepší a vyprocovali si tři vyložené příležitosti. Neprosadili se ale Trpišovský, Turek ani kapitán Nepovím. Naopak hosté byli hodně zatažení a spoléhali na brejky. A jeden z nich dokonale využili, když se v 29. minutě prosadil obránce ULIČNÝ Jan - 0:1.

Nečekaný debakl Ledče

Domácí chtěli po změně stran rychle vyrovnat, ale opak byl pravdou, když hosté rychle odskočili na 0:2, trefil se MALETA Vladimír. Z protiútoku ale domácí v 54. minutě snížili, když se prosadil po pohledné kombinaci trefil VODIČKA Lukáš - 1:2. Vykřesali tím plamínek naděje na obrat. V té době byli domácí lepším týmem, chtěli hrát a snažili se s výsledkem něco udělat, ale mladí hosté dokázali využít otevřené obrany a třemi rychlými kontry v rozmezí 60. až 65. minuty utkání definitivně rozhodli. Postupně se trefili DURDA Radek - 1:3, BENCE Radim - 1:4 a ULIČNÝ Jan - 1:5. Definitivní podobu výsledku dal v 90. minutě hostující KOSTELECKÝ Milan a upravil pro hosty slastných, domácích hrozivých 1:6



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
M. Beránek [-] - M. Turek [-] (62. M. Chlubna [-] ) , M. Toula [-] (25. E. Koubský [-] ) , M. Trpišovský [-] , J. Bláha [-] (66. O. Martinek [-] ) , L. Vodička [-] , J. Gramer [-] (76. S. Bezděk [-] ) , J. Karel [-] , M. Nepovím [-] , P. Šíma [-] , F. Gramer [-]

HFK Třebíč
P. Duba [-] - R. Valíček [-] , T. Hrbáček [-] , M. Kostelecký [-] , R. Bence [-] , D. Lorenc [-] , R. Durda [-] , V. Maleta [-] (85. T. Staněk [-] ) , A. Suchna [-] , J. Brabenec [-] , J. Uličný [-] (80. V. Bence [-] )

ŽK: 34. P. Šíma .
Místo: Ledeč nad Sázavou. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pavlas Jiří - KRONDRÁF Jan, KUBEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích