Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 16:30

24.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř si v derby vyšlápla na Ledeč


Branky


11

Nejlepší jarní výkon za sebou mají fotbalisté Chotěboře. V okresním derby utkání s druhou Ledčí nedali hostům od Sázavy sebemenší šanci. Ti domů odjeli s potupným búrem a sen o divizi se jim začíná pomalu, ale jistě rozplývat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí utkání rozhodli čtyřmi góly

Chotěboř začala utkání aktivně, za což byla velmi rychle odměněna. Hned ve 2. minutě přesný centr Plíška z rohu našel hlavu KELLERA Tomáše - 1:0. O čtyři minuty později se trefil přesnou přízemní střelou z poza šestnáctky ODVÁŘKA Martin - 2:0. Hosté byli bezradní, nedokázali podržet míč, na tož se dostat k ohrožení Dobrovolného branky. Naopak ve 20. minutě přišla pro hosty další pohroma. Hlaváček Jiří vystřelil z úhlu, brankář Beránek míč neudržel, Dvořák mu ho vypích a na malém vápně našel volného JANDU Vojtěcha, jenž zavěsil do odkryté branky na 3:0. Hostující zmar pak ještě umocnila 30. minuta, když se po spolupráci celé založní řady prosadil přízemní střelou z 15 metrů domácí kapitán SOMERAUER Martin - 4:0. Jediným světlým okamžikem pro hosty byla 43. minuta, kdy utkání korigoval povedenou samostatnou akcí útočník MAREK Jan - 4:1.

Chotěboř utkání kontrolovala

Jak začal první poločas, tak začal i druhý. Domácí nadvláda pokračovala, navíc byla rychle umocněna patým gólem, který si připsal ve 49. minutě DVOŘÁK Luboš - 5:1. Utkání se pak již spíše v klidu a bez emocí dohrávalo. Chotěboř byla i nadále lepší, neproměnila ještě dvě další vyložené šance a ani penaltu. Zaslouženě tak po nejlepším jarním výkonu zvítězila. Hosté naopak utkání totálně nezvádli a na druhé příčce ztrácí na vedoucí Bystřici, která nezávahal v domácím souboji s Novou Vsí, již tři body. 



Sestavy


FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - M. Plíšek [-] , T. Keller [-] , J. Hlaváček [-] , V. Janda [-] (61. P. Ďoubal [-] ) - P. Chlad [-] (82. P. Ledvinka [-] ) , M. Somerauer [-] (63. P. Hanousek [-] ) , M. Somerauer [-] , L. Dvořák [-] , J. Hlaváček [-] - M. Odvářka [-] (73. V. Veselý [-] )

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
M. Beránek [-] - M. Chlubna [-] , O. Martinek [-] (66. V. Šenk [-] ) , M. Toula [-] , M. Trpišovský [-] , J. Bláha [-] (63. S. Bezděk [-] ) , L. Vodička [-] , J. Karel [-] , M. Nepovím [-] , F. Gramer [-] , D. Prchal [-]

ŽK: 50. T. Keller , 55. M. Somerauer - 24. L. Vodička , 55. D. Prchal , 68. M. Nepovím .
Místo: Chotěboř. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Aleš Janovský

Expert: Miloš Prášil
Tip experta: výhra domácích

"Hosté podruhé za sebou prohrají. Budou mít v hlavách domácí prohru s Bystřicí."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů