3:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 16:30

23.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves remizovala se Speřicemi


Branky


2. M. Žák , 18. M. Žák , 53. F. Nečas - 14. J. Holenda , 32. D. Vlček , 63. D. Vlček
10

Zajimávé a vyrovnané utkání sliboval zápas dvou týmů první poloviny tabulky. Diváci si přišli na své, viděli pěkný a svižný fotbal, šest branek a zaslouženou remízu. Oba celky tak již čtyři kola před koncem mohou hovořit o vydařené sezóně. Domácí mohou svoji jarní pohodu ukázat v příštím kole u lídra v Bystřici, Speřice hostí, v tabulce o dva body před nimi, Náměšt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli dvakrát do vedení, hosté ale dokázali vždy odpovědět

Fotbalisté Nové Vsi chtěli navázat na jarní výsledky í výkony a začátek se jim vydařil náramně. Hned ve 2. minutě je hlavičkující ŽÁK Martin poslal do vedení - 1:0. Speřice rychlý gól domácích nerozhodil, hned za dvě minuty provedly rychlou útočnou akci, při kterém byl v pokutovém území faulován jeden z útočníků. Hosté ovšem penaltu neproměnili. Dlouho je to ale mrzet nemuselo neboť HOLENDA Jiří ml. střelou z dobrých čtyřiceti metrů! vyrovnal na 1:1. Hrál se svižný, atraktivní fotbal, který musel diváky bavit. Domácí dostal znovu do vedení ŽÁK Martin další vydařenou hlavičkou - 2:1. Hosté opět kontrovali povednou pumelicí, když se ve 32. minutě utěšenou střelou prosadil VLČEK Dominik. 

Nová Ves šla opět do trháku, hosté ale opět zaslouženě srovnali

Druhý poločas začal v podobném stylu. Nová Ves šla potřetí v utkání do vedení v 53. minutě, když se ze standardní situace prosadil NEČAS František - 3:2. Hosté ovšem dokázali opět brzy zareagovat. V 63. se parádně povedeným přímým kopem prezentoval VLČEK Dominik a svým druhým gólem upravil na konečných 3:3. I když pak diváci byli svědkem několika zajímavých šancí na obou stranách, tak branka již nepdadla. Oba týmy si tak zaslouženě na své konto připsali po jednom bodu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
Radek Šikola - trenér: Dva body jsme ztratili po našich zbytečných chybách. Tentokrát však musím být velice kritický k výkonu rozhodčího, který to kazil na obě strany. Nelíbilo se mi ani to, s čím přijely Speřice, spousta tvrdých zákroků za hranou pravidel, já si takto fotbal na úrovni krajského přeboru nepředstavuji.

TJ Dálnice Speřice
Jiří Holenda st. - trenér: Bod je pro nás zlatý. Nová Ves je jeden z nejtěžších soupeřů venku, ne-li vůbec nejtěžší. Umí těžit ze standardních situací, a i když jsme o tom věděli, tak jsme po nich stejně dostali všechny tři góly. Kluky ale musím pochválit za bojovnost, uhráli jsme tady cenný výsledek.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - J. Šandera [-] , J. Starý [-] (46. V. Komínek [-] ) , F. Nečas [-] , T. Nečas [-] , J. Šandera [-] , M. Kuchta [-] , J. Krejčí [-] (60. J. Nečas [-] ) , M. Žák [-] , J. Havlík [-] , O. Starý [-]

TJ Dálnice Speřice
A. Žáček [-] - D. Moravec [-] , P. Moravec [-] , M. Pohan [-] - J. Boček [-] (77. M. Maděra [-] ) , J. Moravec [-] , J. Holenda [-] (46. M. Linhart [-] ) , D. Vlček [-] - M. Pohan [-] , P. Soukup [-] , M. Štěpánek [-]

ŽK: 35. J. Šandera , 38. M. Kuchta , 62. J. Nečas - 66. M. Pohan , 78. D. Vlček , 78. M. Pohan .
Místo: Nová Ves u Nového Města na Mor. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích