2:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 16:30

23.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Velmezu loupila v Přibyslavi


Branky


61. J. Prchal , 70. J. Prchal - 16. J. Dufek , 47. J. Dufek , 58. M. Puža , 80. M. Puža , 82. M. Koudela
10

Fotbalisté rezervy Velkého Meziříčí se konečně na jaře zvedly a druhým vítězstvím v jaře si zajistili klid na poslední čtyři jarní kola. Poté co v minulém kole doma šesti góly deklasovali Třebíč si tentokrát vyšlápli na Přibyslav pěti brankami na Přibyslav. Domácí nebyli horším týmem, ale sráželi je velké individální chyby, neproměňování šancí a nedisciplinovanost. I oni ale stále drží desetibodový náskok na poslední Košetice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení, domácí šance nevyužili

Domácí měli vlažný začátek, který vedl v úvodní branku hostů, kteří byli pohyblivější. Po inkasované brance domácí začali hrát, ale Bačkovský dvakrát a Pochop jednou spálili své šance

Hosté náskok navýšili, domácí snížili, ale rezerva Velmezu v závěru rozhodla

Na začátku druhé půle darovala Přibyslav soupeř dvě branky. Nejprve využil nedorozumění v obraně Dufek a pak se trefil Puža. Po třetí brance se domácí hrnuli dopředu a Prchal dvěma góly snížil. Jenže pak přišlo vyloučení Votavy a Přibyslav musela hru ještě více otevřít. Hosté toho využili a dvěma brejky rozhodli.



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav
František Polák - trenér: Začali jsme hrát hrozně pozdě, koukali jsme jak jezevci. Navíc pak už v deseti hráčích jsme se do pořádného tlaku nedokázali dostat.

FC Velké Meziříčí B
Petr Munduch - trenér: Do utkání jsme vstoupili aktivně, po většinu času jsme byli lepším týmem. Pouze za stavu 3:0 jsme trošku vypadli z tempa, ale po dvou inkasovaných gólech jsme se vrátili zpět do zápasu a dokázali jej dovést k zisku velmi cenných tří bodů. Byl to od nás opravdu výborně sehraný zápas.



Sestavy


SK Přibyslav
O. Uhlíř [-] - S. Pochop [-] , J. Bačkovský [-] (72. M. Průža [-] ) , L. Vykoukal [-] , M. Ondra [-] , J. Prchal [-] , J. Sibera [-] , M. Krčál [-] , A. Vostál [-] , J. Vopršal [-] , M. Votava [-]

FC Velké Meziříčí B
T. Pokorný [-] - M. Koudela [-] (83. A. Dubec [-] ) , F. Mužátko [-] , V. Crkal [-] , D. Krčál [-] , L. Benda [-] , M. Puža [-] , J. Dufek [-] (88. P. Munduch [-] ) , T. Požár [-] , R. Hlávka [-] (34. P. Chalupa [-] ) , J. Krejčí [-]

ŽK: 65. M. Votava , 82. M. Krčál - 88. L. Benda . ČK: 71. M. Votava .
Místo: Přibyslav. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích