2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:30

22.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč vydřela výhru ve Speřicích a je zpátky v čele!


Branky


14

Pouze jeden den vydržela na špici KP Vysočiny Bystřice. V atraktivním zápase ve Speřicích se nakonec radovali hosté od Sázavy. Domácí sice v 90. minutě vyrovnali, ale Ledeč v infarktovém závěru (ve 4. minutě nastavení!) přetlačila srdnatě bojující domácí a vrátila se o tři body zpět na tabulkové výsluní. Hostům pomohl návrat špílmachra Nepovíma, jenž nakonec utkání rozhodl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli rychle do vedení

Atraktivní utkání a šlágr kola nabízelo utkání ve Speřicích, kde domácí hostili lídra tabulky z Ledče. Očekáváné parametry toto utkání především ve druhém poločase spnilo. Lépe začali hosté a hned v první šanci zápasu se dostali rychle do vedení, když se po centru ve skrumáži nejlépe zorientoval GRAMER Filip - 0:1. Domácí se i přes nepříznivý start snažili útočit, měli míč více na svých kopačkách, ale vážnější brankovou příležitost si v první půli nevypracovali a jako by je trochu svazovala nervozita zápasu s prvním týmem tabulky. Naopak hosté mohli do přestávky přidat druhý gól, když po trestu navrativší špílmachr Nepovím trefil břevno.

Domácí dvakrát srovnali, hosté ale udeřili z poslední akce!

Domácí dali do druhého poločasu všechny síly, několikrát ohrozili brankáře Bezděka, ale překonat se jim ho poařilo až z překrásně provedeného přímeho volného kopu, kdy se v 68. minutě trefil VLČEK Dominik - 1:1. Domácím ale radost z vyrovnání vydržela jen tři minuty. Hosté celou druhou půli spoléhali především na nebezpečné brejky a po jednom z nich se přízemní střelou trefil v 71. minutě PRCHAL Daniel - 1:2. To byla ale jen předehra k dramatické koncovce. Speřice opět vrhly všechny síly do útoku a zaslouženě se dočkaly v 90. minutě vyrovnání. Holenda ml. pěkně unikl po lajně, zbavil se všech hráčů a naservíroval míč volnému SOUKUPOVI Patrik, jenž skoro do prázdné branky srovnal na 2:2. To ovšem ještě nebyl konec, protože utkání se kvůli ošetřování nastavalo o čtyři minuty. Z poslední akce zápasu se radovali hosté, když střelu NEPOVÍMA Martina domácí brankář Žáček podcenil a ta skončila v 94. minutě v jeho síti - 2:3. Hosté se tak radovali ze šťastného vítězství a vrátili se zpět o tři body na první místo tabulky, jenž budou hájit v příštím kole ve šlágru jara proti druhé Bystřici.



Sestavy


TJ Dálnice Speřice
A. Žáček [-] - P. Moravec [-] , M. Pohan [-] - D. Vlček [-] , J. Holenda [-] , T. Jůzl [-] , M. Linhart [-] (79. P. Kovář [-] ) , J. Boček [-] - M. Štěpánek [-] (46. D. Moravec [-] ) , P. Soukup [-] , M. Pohan [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - M. Toula [-] , M. Trpišovský [-] , L. Vodička [-] , J. Gramer [-] , J. Karel [-] , M. Nepovím [-] , P. Šíma [-] , F. Gramer [-] , R. Kuja [-] (88. J. Voplakal [-] ) , E. Koubský [-] (67. D. Prchal [-] )

ŽK: 82. D. Vlček , 87. M. Pohan , 88. P. Moravec - 25. P. Šíma , 51. M. Toula , 62. J. Karel , 82. J. Gramer , 84. D. Prchal .
Místo: Speřice. Počet diváků: 155. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - DENEV Alex, PETR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích