1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 10:30

20.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Sapeli si doma vyšlápli na vedoucí Ledeč


Branky


10

Fotbalisté vedoucí Ledče se po šokující domácí poražce s Přibyslaví neoklepali a ze hřiště ve Stáji si nepřivezli ani bod. Ukazuje se jak hostům chybí klíčový hráč a tvůrce hry Nepovím. Hráči od Sázavy se sice snažili a zejména ve druhé půli měli více ze hry, ale branku nevstřelili. Jejich náskok v čele tabulky se tak snížil na pouhé tři body. Navíc je v dalším utkání čeká doma šlágr s třetím Pelhřimovem. Naopak radost fotbalistů Sapeli Polná byla velká. Domácí se dokázali otřepat ze smolné porážky v Okříškách a drží klidnou sedmou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Hosté lepší, ale vyrovnat se jim nepodařilo



Sestavy


TJ Sapeli Polná
T. Hajný [-] - O. Částka [-] (76. L. Adamec [-] ) , Š. Bambula [-] , M. Brabec [-] (65. L. Varhaník [-] ) , F. Dvořáček [-] (77. M. Mezera [-] ) , J. Flekal [-] , P. Barák [-] , M. Boháček [-] , J. Benáček [-] , P. Tržil [-] , D. Padrnos [-] (85. P. Doucha [-] )

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
M. Beránek [-] - R. Kuja [-] (67. O. Martinek [-] ) , M. Chlubna [-] (74. V. Šenk [-] ) , M. Trpišovský [-] , J. Bláha [-] (49. M. Toula [-] ) , L. Vodička [-] , J. Gramer [-] , J. Karel [-] , P. Šíma [-] , F. Gramer [-] , E. Koubský [-]

Místo: Stáj. Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích