2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslav doma zdolala brankou v poslední minutě Třebíč


Branky


18

Úspešně jaro zatím prožívají fotbalisté Přibyslavi a dokazují, že to se zachránou KP Vysočiny myslí naprosto vážně. Po nečekané tříbodové zásilce z okresního derby v Chotěboři si tentokrát doma poradili gólem z poslední minuty s Třebíčí. Domací se sice s třinácti body stále krčí na předposlední pozici, ale dotahují se na soupeře před nimi. V příštím kole můžou na další bodíky zaútočit na jaře zatím slabé Žirovnice. Hosté drží i přes prohru desátou pozici a v dalším zápase doma přivitájí hrače Sapeli Polná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté lepší, šli do vedení

Oba týmy navnaděni výhrou v úvodním jarním kole, chtěli své úspěšné tažení protáhnout i ve vzájemném zápase. Utkání začali lépe hosté z Třebíče, již v 6. minutě si vytvořili gólovou příležitost, kdy Kostelecký ale v malém vápně nedokázal dostat míč za záda domácího brankáře, Pazderka skvěle zasáhl. Hosté byli v prvním poločase lepším mužstvem a v 21. minutě šli zaslouženě do vedení, když Milan KOSTELECKÝ po přihrávce Benceho přesnou střelou k tyči otevřel skóre utkání - 1:0. Domácí byli hodně pasivní a často lehce ztráceli míče. Pazderka pak zlikvidoval i další nebezpečné střely a závary hostů. Následně si ale domácí brankář neporozuměl při rozehrávce s domácím obráncem, následoval faul v pokutovým území na Benáčka a Třebíč měla výhodu pokutového kopu. Domácí gólman ale chybu bravurně napravil a zřejmě v klíčovém momentu utkání, si s penaltou poradil. Třebíč si v prvním poločase vytvořila ještě jednu tutovku, když dalekonosnou pumelenici Floriána domácí brankář pouze vyrazil k dobíhajícímu Maletovi, ten ale v ložence trefil v otevřené bráně pouze domácího obránce.

 

 

 

Domácí vyrovnali a na konci utkání otočili

Že budou neproměněné šance hosty mrzet se ukázalo ve druhém poločase, kdy se obraz hry rapidně změnil. Domácí převzali iniciativu a tu také dokázali zaslouženě přetavit v góly. Přibyslav vyrovnala v 67. minutě, když po centru nestárnoucího Krčála vletěl do pokutového území Adam VOSTÁL a hlavou nedal Dubovi sebemenší šanci - 1:1. Utkání již poté až na samotný závěr vyložené šance nepřineslo, Přibyslavští měli spíše platonický tlak a hosté spoléhali na brejky. Když už se zdálo, že se budou body dělit, rozhodli domácí. V poslední minutě utkání se jim nabídla možnost rohové kopu a po přesném centru Vykoukala se opět hlavou tentokrát prosadil Michal VOTAVA - 2:1.

 

Zdroj: HFK Třebíč + Jakub Bačkovský



Sestavy


SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - M. Krčál [-] , A. Vostál [-] , P. Škacha [-] , J. Vopršal [-] , M. Votava [-] , J. Bačkovský [-] , J. Prchal [-] , S. Pochop [-] , J. Sibera [-] , M. Ondra [-] (46. L. Vykoukal [-] )

HFK Třebíč
P. Duba [-] - M. Benáček [-] , L. Karásek [-] , P. Florián [-] , M. Kostelecký [-] , R. Bence [-] (88. R. Durda [-] ) , S. Renát [-] , D. Lorenc [-] , V. Maleta [-] (74. V. Bence [-] ) , A. Suchna [-] , J. Brabenec [-]

ŽK: 65. M. Votava , 75. J. Sibera - 69. P. Florián .
Místo: Přibyslav. Počet diváků: 135.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů