1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


18

Fotbalisté Nové Vsi si po remíze v Okříškách doma věřili i na zatím bezkonkurenčního lídra soutěže od Sázavy. V jednom ze šlágrů 16. kola se hrál kvalitní fotbal, k němuž oboustranně přispěli oba oddíly. Domácí byli sice v prvním poločase lepší, nastřelili tyč a i když se dokázali střelecky prosadit až krátce po půli, tak hosté ukázali svoji kvalitu a během šesti minut utkání otočili. Nová Ves pak měla tlak, ale vyrovnat se jí už nepodařilo. Ledeč tak v tabulce drží osmibodový náskok na druhý Pelhřimov. Nové Vsi patří i přes porážku pěkná a klidná šestá pozice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí lepší, ale neprosadili se

Souboj patého celku tabulky s prvním sliboval a také nabídl okulahodící podívanou, kněmuž rovnoměrně přispěli obě mužstva. Domácí začali lépe a v prvním poločase měli více ze hry. V největší šanci po střele Jana Starého zazvonila pravá tyč hostujíci branky, Ondřej Starý pak míč v samostatném úniku do sítě neprotlačil. Hosté spíše spoléhali na defenzívu a do vyložených šancí se v první půli nedostali. 

Domácí šli do vedení, ale hosté utkání otočili

Fotbalisté Nové Vsi začali aktivněji i druhý poločas a zaslouženě se dočkali kýžené branky. Ve 49. minutě načechraný roh od Nečase poslal hlavou nekompromisně za bezmocného Bezděka kapitán Jaroslav HAVLÍK - 1:0. Kdo by si myslel, že brzký inkasovaný gól hosty zlomí, byl by na omylu. Lídr krajského přeboru znovu ukázal svoji sílu a během necelých šesti minut utkání otočil. Již v 56. minutě se prudkou střelou ze střední vzdálenosti prosadil Martin TOULA - 1:1. Krátce po hodině hry pak zaváhaní domácí obrany využil obávaný střelec Martin TRPIŠOVSKÝ - 1:2. Domácí brzké otočení zápasu očividně zaskočilo, a i když brzy otřepalo a od 70. minuty se hnalo po zbytku zápasu za vyrovnáním, z žádné šance ani závaru se již prosadit nedokázalo. Hosté tak slaví další cennou výhru a tím udělali další krok k zisku vytouženého titulu KP Vysočiny a vysněného postupu do divize. 

PS: Speciální poděkování Simoně Lukšíčkové za fotky k zápasu!



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - M. Novotný [-] (66. V. Novotný [-] ) , R. Blažíček [-] (75. V. Komínek [-] ) , F. Nečas [-] , J. Starý [-] , J. Šandera [-] (9. J. Krejčí [-] ) , M. Kuchta [-] , M. Žák [-] , P. Šandera [-] , J. Havlík [-] , O. Starý [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - F. Gramer [-] , M. Toula [-] , M. Trpišovský [-] (90. J. Vladyka [-] ) , J. Bláha [-] (87. J. Voplakal [-] ) , E. Koubský [-] , J. Gramer [-] (68. D. Prchal [-] ) , J. Karel [-] , M. Nepovím [-] , P. Šíma [-] , L. Vodička [-]

ŽK: 56. R. Blažíček , 84. F. Nečas - 47. M. Toula , 47. F. Gramer , 54. M. Nepovím , 84. L. Vodička , 89. D. Prchal , 90. T. Bezděk .
Místo: Nová Ves u Nového Města na Mor. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů