5:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Košetice si vyšláply na Žirovnici


Branky


17. Z. Suk , 34. J. Starý , 65. D. Rážek , 69. T. Vejsada (p.) , 70. J. Starý - 63. J. Svoboda , 74. T. Hřebecký
18

Fotbalisté Košetic po porážce v Třebíči doma konečně naplno zabrali a celkem nečekaně jasně zdolali Žirovnici. V prvních dvou jarních zápasech si tak Slavoj připsal dvě porážky při hrozivém skóre 3:10. Domácí se i přes výhru s osmi body krčí na poslední pozici a na předposlední Přibyslav ztrácí pět bodů. Hosté jsou stále na svých pozimních sedmácti bodech a drží jedenáctou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Košetice šly do dvoubrankového vedení

Kdo by si myslel, že v zápase dvou týmů na spodku tabulky uvidí nezáživný, pomalý fotbal s minimem šancí, byl by rychle na omylu. Lépe sice začali hosté, když již v 5. minutě zkoušel Vodáček pozornost Jíši dalekonosnou střelou. Poté již ale otěže zápasu přebírali pomalu, ale jistě domácí. Rážek se ještě zastřeloval, ale v 17. minutě už se měnilo skóre. Po trestném kopu vrátil míč před branku Hanousek a dorážkou se prosadil nikým neatakovaný Zdeněk SUK - 1:0. Hra v poli byla vyrovnaná, svižná, ale v koncovce se lépe dařilo domácím a do konce poločasu ještě navýšili svůj náskok. Po pěkné akci Bartošky zvýšil na 2:0 Jan STARÝ. 

Domácí tři body uhájili a výsledek ještě navýšili

Ty pravé brankové hody přišly po přestávce. Hosté začali lépe, hnali se za korigováním výsledku a dočkali se 63. minutě, kdy po rohovém kopu snížil Jakub SVOBODA - 2:1. Domácí ale dramatickou zápletku odmítli. Hned po rozehrání předvedli ukázkový brejk a po přihrávce Zelenky upravil a domácí uklidnil Dominik RÁŽEK na 3:1. To ale nebylo ani zdaleka všechno. O čtyři minuty později přišel v pokutovém území hostů faul na Hanouska a domácí kapitán Tomáš VEJSADA penaltu bezpěčně proměnil - 4:1. Hosté se bohužel pro ně ani ve druhém jarním zápase nevyvarovali nepříjemného bůra, když patý gól domácích a svůj druhý v zápase přidal po pěkné a rychlé akci celé zálohy Jan STARÝ - 5:1. Slavoj pak již jen stihl korigovat v 74. minutě, když se po přímém volném kopu trefil parádně z třiceti metrů Tomáš HŘEBECKÝ - 5:2. Utkání se již pak dohrávalo bez vyložených šancí.

 

 



Sestavy


TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - Z. Suk [-] , D. Rážek [-] (69. J. Štyx [-] ) , J. Zelenka [-] (77. P. Kubů [-] ) , M. Duba [-] , D. Bartoška [-] , M. Šimák [-] , D. Zajíček [-] , J. Starý [-] , T. Vejsada [-] , L. Hanousek [-]

FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - K. Tolkner [-] , M. Kořínek [-] (46. T. Trepka [-] ) , L. Dýnek [-] , D. Rozporka [-] , J. Svoboda [-] , T. Knotek [-] , V. Staněk [-] (68. P. Drechsler [-] ) , M. Hřebecký [-] (74. M. Rušil [-] ) , V. Cajz [-] , J. Vodáček [-]

ŽK: 45. D. Bartoška - 45. J. Vodáček , 67. V. Staněk .
Místo: Košetice. Počet diváků: 140.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů