0:2
(0:1)
45. J. Vopršal (p.)
86. J. Vopršal (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

15.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslav vyloupila v okresním derby Chotěboř


Branky


45. J. Vopršal (p.) , 86. J. Vopršal (p.)
12

S novým koučem a jasným cílem vylepšit nepříliš vydařený podzim, chtěli vstoupit chotěbořští fotbalisté do jarní sezóny. Po více než pětileté úspěšné spolupráci se s týmem rozloučil Josef Soural, jenž odešel trénovat staší dorost (U19) do Havlíčkova Brodu. Jeho nástupcem se stal zkušený kouč Miroslav Plíšek, jenž trénoval A mužstva Ždírce nad Doubravou i Havlíčkova Brodu. Hosté ale přijeli na zápas takticky výborně připraveni a díky dvěma penaltám po brejkových situací dokázali Chotěboři oplatit ostudnou porážku z prvního kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Domácí mohli jít už ve čtvrté minutě do vedení, když po centru Voborníka Hanouskovi místo zakončení zůstal míč pod kopačkami. Ve 28. minutě se výborně uvolnil Hlaváček, ale mířil pouze do boční sítě. Ve 29. minutě měli tutovku i hosté, když po centru z pravé strany se nedokázali prosadit sami před Dobrovolným. V téže minutě měl další šanci Hanousek, ale opět to nedopadlo. Ve 37. minutě vytáhl skvělý Pazderka Kellerovu hlavičku na roh, po němž následovala skrumáž, ze které domácí po střele Koutného kopali pouze roh. Minutu před poločasem přišla fatální chyba v souhře Dobrovolného s Ďoubalem, kterou nakonec Petr hasil faulem ve vlastní šestnáctce, a hosté šli díky Vopršalovi před poločasem z pokutového kopu do vedení - 0:1.

Hosté si vedení pohlídali

Po první půli, která byla i přes šance Chotěboře víceméně vyrovnaná, se druhá půle hrála většinou jen na přibyslavské polovině. Hosté úporně bránili svoje vedení. V závěru následoval trest v podobě druhého pokutového kopu po naivním faulu na hráče domácího beka. I druhou penaltu proměnil Vopršal - 0:2.

 

Zdroj: FC Chotěboř



Sestavy


FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - P. Ďoubal [-] , J. Hlaváček [-] , M. Plíšek [-] , T. Keller [-] - M. Somerauer [-] , M. Koutný [-] (83. M. Moravec [-] ) , J. Hlaváček [-] (78. P. Chlad [-] ) , J. Voborník [-] (68. O. Bělovský [-] ) , M. Somerauer [-] - P. Hanousek [-] (60. M. Odvářka [-] ) -

SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - J. Sibera [-] , M. Krčál [-] , A. Vostál [-] (88. V. Pospíchal [-] ) , P. Škacha [-] , M. Ondra [-] (69. L. Vykoukal [-] ) , M. Votava [-] , J. Bačkovský [-] , J. Prchal [-] , S. Pochop [-] , J. Vopršal [-]

ŽK: 44. P. Ďoubal , 56. T. Keller , 82. M. Odvářka - 68. P. Škacha , 68. J. Prchal .
Místo: Chotěboř. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Aleš Janovský

Expert: Ladislav Petrlík
Tip experta: výhra domácích

"Domácí by si měli s předposlední Přibyslaví na umělce poradit a v derby podle mě zvítězí 3:1."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 11. 2018 10:35

Tip: výhra domácích