2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

15.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Okříšky se na začátku jara rozešly smírně s Novou Vsí


Branky


12

Oba týmy vstřelily po dvou brankách a rozešly se smírně. Hosté nejprve vedli, ale nakonec museli dotahovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase nerozhodně

Do prvního jarního utkání vstoupili obě mužstva natěšeny. V 6. minutě domácí Dubský prověřil pozornost hostujícího brankáře a ten jeho pokus chytil. Na druhé straně po trestném kopu hlavičkoval hostující Starý O. a domácí brankář jeho pokus vyrazil. Hosté byli stále při chuti, když po chybě domácí obrany se míč dostal k Šanderovi, ale ten na domácího brankáře nevyzrál. Domácí se snažili, ale jejich pokusy končily u hostujícího brankáře. Ve 36. minutě se dočkali branky, když se po nedůrazném odehraní míče z vlastního pokutového území, dostal míč k volnému Starému O. a ten nedal Fialovi šanci - 0:1. Domácí se snažili o vyrovnání a k tomu došlo ve 41. minutě, když Široký zahrával roh a jeho pokus skončil k překvapení všech v hostující síti - 1:1.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí hráči. V 56. minutě domácí zahrávali trestný kop, na který si naběhl Dubský a jeho hlavičku zneškodnil hostující brankář. V 62. minutě utekl hostující obraně Bastl a nezištně přihrál volnému Dubskému a ten nezaváhal - 2:1. Hosté hrozili z rychlých brejků nejprve Starý O. mířil těsně vedle domácí branky. V 72. minutě ovšem bylo vyrovnáno, když domácí obraně pláchl Nečas F. a nedal Fialovi šanci - 2:2. Těsně před koncem utkání měl po dalším brejku vítěznou branku na kopačkách hostující Starý O., jeho pokus opět skončil těsně vedle a tak utkání skončilo remízou.

 

Zdroj: SK Huhtamaki Okříšky



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] , O. Široký [-] , I. Večeřa [-] , F. Rampír [-] , R. Ryšavý [-] , V. Bastl [-] (62. R. Tůma [-] ) , P. Dubský [-] (86. M. Zeman [-] ) , M. Dočekal [-] , O. Benda [-] , V. Němec [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - J. Šandera [-] (46. J. Starý [-] ) , R. Blažíček [-] , F. Nečas [-] , M. Novotný [-] (71. V. Komínek [-] ) , J. Šandera [-] , M. Kuchta [-] , J. Krejčí [-] , M. Žák [-] , J. Havlík [-] , O. Starý [-] (88. J. Nečas [-] )

ŽK: 38. V. Bastl , 76. O. Široký , 79. O. Benda , 84. R. Tůma - 81. M. Žák .
Místo: Okříšky. Počet diváků: 300. Rozhodčí: Dvořák Jan - PORUPKA František, LANDSMAN David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Aleš Janovský

Expert: Ladislav Petrlík
Tip experta: výhra hostů

"V tomto utkání tipuji překvapení a podle mého názoru bude vítězem mužstvo Nové Vsi. Odhaduji, že výsledek utkání bude 1:2."

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 11. 2018 10:35

Tip: výhra domácích