1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

15.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíc si na úvod jara poradila s Košeticemi


Branky


12

Fotbalisté Třebíče doma zdolali na úvod jarní sezóny Košetice. I když by se zdálo, že utkání moc šancí nepřineslo, tak opak byl pravdou a zejména v prvním poločase převyšoval útok obranu. Druhá půle už bohužel mnoho fotbalové krásy nepobrala. Domácí se tak posunuli se sedmnácti body na desátou pozici. Naopak Košetice zůstaváji s pouhými pěti bodíky na samotném konci tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli

Kdo by si myslel, že toto utkání dvou týmu ze spodku tabulky na umělé trávě v Třebíči moc fotbalové krásy nepřinese, hlavně v prvním poločase by se hodně divil. Od začátku se hrál celkem aktivní fotbal na obou stranách, ofenzíiva převyšovala defenzivu. Do dvou vyložených šancí se dostal hostující Starý, ale v prvním případě zasáhl skvěle brankář Duba, ve druhém košetický středopolař těsně minul. To mohlo hosty záhy mrzet neboť opět platilo znamé fotbalové klišé nedáš - dostaneš! Po rychlé akci domácích se dostal k dorážce navrátilec z Rakouska Milan KOSTELECKÝ, jenž v 23. minutě nedal Jíšovi šanci - 1:0. 

Třebíč utkání kontrolovala

Po změně stran úrověn utkaní značně opadla. Hosté se sice snažili o vyrovnaní, ale jejich tlak v drtivé většině končil před pokutovým územím domácích. Domácí se snažili hrát na brejky, ale ani oni se do vážnějších brankových příležitostí nedostali, a tak utkání skončilo nejtěsnějším brankovým rozdílem pro domácí. 



Sestavy


HFK Třebíč
P. Duba [-] - V. Bence [-] (58. R. Durda [-] ) , M. Benáček [-] (76. P. Hronek [-] ) , L. Karásek [-] , P. Florián [-] , M. Kostelecký [-] (91. V. Maleta [-] ) , R. Bence [-] , S. Renát [-] , D. Lorenc [-] , A. Suchna [-] , J. Brabenec [-]

TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - J. Štyx [-] , J. Zelenka [-] (90. V. Vlk [-] ) , M. Duba [-] , D. Bartoška [-] , M. Šimák [-] , T. Kadlec [-] (46. P. Kubů [-] ) , D. Zajíček [-] , J. Starý [-] , T. Vejsada [-] , L. Hanousek [-]

ŽK: 68. P. Florián , 88. M. Kostelecký - 9. M. Šimák , 57. J. Štyx , 72. J. Starý .
Místo: Třebíč. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Krondráf Jan - HAVLÍN Martin, ŠRÁMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Aleš Janovský

Expert: Ladislav Petrlík
Tip experta: výhra domácích

"V tomto vyrovnaném utkání dvou celků, které jsou v tabulce na spodních pozicích tipuji vítězství domácích 2:1."

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 11. 2018 10:35

Tip: výhra domácích