2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


2
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - L. Vít [-] , R. Kovačík [-] , M. Skála [-] , M. Fidranský [-] , P. Ondráško [-] , M. Pek [-] (75. T. Hošek [-] ) , J. Těžký [-] (70. R. Schneider [-] ) , J. Mádle [-] , L. Šimočko [-] , M. Těžký [-]

TJ Strážné
L. Fesl [-] - P. Pfeifer [-] , M. Koldovský [-] (56. T. Grégr [-] ) , M. Janoch [-] , J. Plecháč [-] , J. Srnský [-] , T. Kroczek [-] (83. T. Adler [-] ) , V. Janda [-] , R. Sokol [-] , P. Čurda [-] , J. Balcar [-]

ŽK: 5. M. Těžký , 63. L. Vít - 17. P. Čurda , 35. V. Janda , 56. P. Pfeifer , 57. M. Janoch , 83. J. Balcar .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tryzna Aleš - GOTTWALD Jan, DOROTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 4. 2019 16:19
Komentář TJ Strážné:

Tak jako se jezdí do Bolehoště pro nakládané zelí ,nebo do Znojma pro nakládané okurky ,jezdí se v okresním přeboru do Žacléře pro nakládačku gólovou. Trochu jsme doufali ,že to změníme. Začátek a téměř 20minut to tak vypadalo.Hráli jsme kombinační fotbal s dobrým pohybem a domácí byli dost vyvedeni ze své suverenity,Nastřelené břevno a velká šance T.Kroczka nás při troše štěstí mohla posunout do vedení,ale to se nám letos zatím vyhýbá obloukem. Byli jsme lepší ,ale přišel protiútok Baníku ,zbytečný faul a z přímého kopu nastřelil Mádle tyč a odražený míč samozřejmě dobíhal osamocený Kovačík. 1: 0. A domácí se uklidnili a začali ukazovat ,proč ještě v tomto ročníku neztratili bod( Hajnice se nepočítaj). Hru minimálně vyrovnali a dokonce v posledních vteřinách první části zvýšili po podběhnutí L.Fesla z rohu na 2 . 0. Dost krutý výsledek po poločase.

Přesto jsme ve druhé půli byli Baniku vyrovnaným soupeřem ,i když více brankových příležitostí si vytvářeli domácí. Jen díky skvěle chytajícímu L.Feslovi jsme stále drželi přijatelný výsledek ,A když už byl míč na jejich brankové čáře nikdo ho tam nedotlačil. No zatím nám to tam moc nepadá.Sportovně je ale třeba přiznat , že soupeř byl lepší a postup do kraje je v dobrých rukou. My jsme odehráli dobrý zápas a až se zase štístko trochu pootočí, tak bude líp.Už ve středu doma s Trutnovem ..

Komentář Baník
Velká marodka a absence dvou klíčových hráčů (Kotyk, Herman). Toto vše bylo hlavním důvodem, proč utkání dopadlo jen dva nula. Dvě tyče, dvě břevna, dvě branky, tak vypadal účet za první poločas. Ve druhém poločase hra obživla díky hostům, kteří se snažili hrát rychlý fotbal. Mládežnici Baníku určovali vývoj utkání i když tam vládla velká nepřesnost. Tito mladíci taková utkání potřebují, na lavičce se nic nenaučí. Hosty ze Strážného držel nad vodou velmi dobrý výkon brankaře Lukáše Fesla který zneškodnil minimálně čtyři takzvané tutovky. Zlikvidoval i nařízenou penaltu, kterou mizerně kopl domácí gólman Volhejn. Zasloužené tři body pro žacléřské.

Tip: výhra domácích