4:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lesná dvakrát vedla, ale Halže utkání v závěru otočila a bere body


Branky


10. V. Danko , 44. V. Danko
0

Los třiadvacátého kola proti sobě postavil poměrně vyrovnané týmy, tedy třetí Halži a sedmou Lesnou. Čechie je na to zatím kvalitou a formou o trochu lépe, navíc měla výhodu domácího prostředí, ale Lesná zase umí zarát dobře proti komukoli a pokaždé je nepříjemným a kousavým soupeřem. Přesto se však očekávalo spíše vítězství domácích. Lesná ale dlouho byla Halži vyrovnaným soupeřem a chvílema ji i přehrávala, ale Čechie v posledních dvaceti minutách nastartovala, a bleskově něpříznivý stav otočila na sovu stranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky se zpočátku trochu oťukávaly a vyčkávali na to, až jeden z nich udělá ten první krok. Toho využili hosté a díky útočníkovi Dankovi se v desáté minutě dostala do vedení. Ale i poté se hrálo velmi opatrně a nikdo nechtěl nic uspěchat. Utkání bylo stále vyrovnané s šancemi na obou stranách. Jedné z nich už brzy dokázala Halže využít, ale více z nich už se neujalo. Poločas tedy skončil, určitě oprávněně, remízou 1:1.

Ve druhé půli se navázalo na obraz hry z předhozího poločasu. Stále se hrálo vyrovnaně a Lesná se brzy dostala opět do vedení. Trefil se opět Danko a stav 1:2 byl pro hosty velmi nadějný. Poté ale domácí dokázali asi o patnáct minut déle opět vyrovnat a byli jsme zase na začátku. Dlouho se hrálo vyrovnaně, ale v závěru Halže nastartovala, jakoby přepla na jinou úroveň, a hosty naprosto přejela. Jejich defenzivu úplně zdemolovala a dvěma zásahy v posledních deseti minutách zdárně strhla utkání na svou stranu. Lesná dlouho živila naděje na body, ale krutký konec v podání domácích ji vše sebral.



Ohlasy k zápasu



TJ Lesná
Zdeněk Uhlík (TJ Lesná): Bylo to vyrovnané utkání se spoustou šancí na obou stranách, ale v těch posledních dvaceti minutách nás Halže zatlačila a bylo pouze otázkou času, kdy dá ten vítězný gól.



Sestavy



TJ Lesná
J. Lupša [-] - J. Malý [-] , D. Tkáč [-] , R. Prexl [-] , R. Danko [-] - R. Vavřička [-] , M. Gangur [-] , V. Šesták [-] , M. Baran st. [-] - V. Danko [-] , M. Packan [-]

ŽK: 58. D. Tkáč , 69. R. Vavřička .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.