Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 15:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž neměla proti Lomu nejmenší šanci, v závěru pak akorát snižovala


Branky


35. K. Moravec , 50. L. Koubek , 74. L. Ondřich - 5. M. Stec , 9. M. Němec , 13. M. Hanus , 15. M. Stec , 25. P. Petráška , 29. A. Karas , 37. L. Mareš , 55. M. Stec
0

Těžký úkol čekal ve třiadvacátéím kole na domácím hřišti Stráž, která hostila utkání Sokolů, tentokrát jí však jako soupeř přiletěl ten vůbec nejtěžší. Lom u Tachova byl už před utkáním téměř hotový vítěz letošního ročníku tachovské třetí třídy. Konkurovat mu mohlo už pouze Sedliště, které ztrácelo sedm bodů. Stráži naopak letošní ročník vůbec nevyšel, myslím, že před sezónou měla určitě vyšší vyhlídky, než je druhá polovina tabulky. S velkou ztrátou na devátého už ji desátá příčka nejspíše zůstane, pokud ji ještě nezskočí Kladruby. Dnes se ale mohla blýsknout proti Lomu a ukořistit velmi cenné body, ale to ji vůbec nevyšlo. Lom potvrdil svou roli favorita a pohodlně si došel pro tři body. Sedliště nevíc ztratil v neděli s Lázněmi a z Lomu je už téměř hotový mistr, pro úplnou jistotu potřebuje ale ještě ze dvou utkání získat bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stráž přistoupila k utkání naprosto špatně. Největší chybou v jejím podání byl jakýsi nepříliš povedený ofsajd systém, kterého Lom využil poprvé už v páté minutě, kdy se díkdy němu dostal do samostatného úniku Stec, který v poklidu a s chladnou hlavou otevřel skóre utkání. Ještě do konce první desetiminutovky se trefil také obránce Němec a ve třinácté minutě z penalty zvyšoval Hanus. Už v patnácté minutě navíc přidal čtvrtý zásah Stec a bylo jasno. Za pohodlného pokračovnání, kdy měli hosté utkání ve svých rukách, už jen přidávali další zásahy. Soupeřovi chabé defenzivní pokusy rychle přečetli a perfektně jich dokázali využít. Brzy už zvyšoval na 5:0 Petráška a chvíli po něm pak skóroval i záložník Karas. Domácí pak sice dokázali snížit, ale rychle jim odpověděl střídající Mareš a do kabin se odcházelo za stavu 7:1. Tohle asi nikdo nečekal. 

Ve druhé půli se sice hodně přitvrdilo a souboje se přiostřily, ale hra se příliš nezměnila a hosté brzy dokázali zase zvýšit. Hattrick zkompletoval Stec. To však hosty trochu ukolébalo a oni výrazně polevili. Hodně šancí sice měli i nadále, ale více ze hry už měla razantnější Stráž. Hosté už branku přidat nedokázali a konec závěru tak patřil domácím, kteří dokázali některých svých šancí využít. Trefili se hned dvakrát a esteticky tak upravili konečný stav na 3:8.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž B
Miroslav Fišer (Sokol Stráž): Zápas dvou naprosto rozdílných poločasů. První z naší strany katastrofální, opět díky opakujících se, naprosto neuvěřitelných chyb, které silný soupeř trestal. S druhým jsem velmi spokojen, hráči dostali chuť hrát a favorita jsme druhy poločas přehráli. Měli jsme neuvěřitelné množství šancí, a to velkých, při nichž hosty zachránil skvělý gólman. Kdyby jsme proměňovali mohli jsme zápas dokonce i zdramatizovat.

TJ Sokol Lom u Tachova
Martin Pich (Sokol Lom u Tachova): Sudí svým výkonem hodně přispěl tomu, že utkání bylo velmi bláznivé a nehrál se dobrý fotbal. Myslím, že to zbytečně nechal moc vyhrotit a bylo to hodně emotivní. To vše hodně poznamenalo ten zápas. My jsme navíc už v šestnácté minutě vedli 4:0 a bylo rozhodnuto, zbytek utkání už byl naprosto zbytečný. Domácí navíc zkoušeli hrát nějaký ofsajd systém a vůbec se jim to nedařilo a my jsme většinu z těch branek dali způsobem, že jsme šli sami na bránu. Ve druhé půli už jsme ale byli odevzdanější a laxnější a nedali jsme plno branek, nechali jsme soupeře snížit a dovolili jsme mu, aby měl více ze hry. Takže spokojení určitě nejsme, ale body jsou pro nás velmi důležité.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž B
P. Svoboda [-] - V. Borys [-] , A. Karban [-] , O. Pták [-] , Z. Tvrzický [-] - J. Andrle [-] , M. Lapský [-] , M. Novotný [-] , L. Ondřich [-] - M. Andrle [-] , K. Moravec [-]

TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - M. Hanus [-] , M. Kraus [-] , J. Pich [-] , D. Roček [-] - M. Pich [-] , A. Karas [-] , M. Selzer [-] , M. Němec [-] - P. Petráška [-] , M. Stec [-]

ŽK: 20. J. Andrle , 50. K. Moravec - 35. M. Kraus , 52. J. Pich , 63. M. Hanus .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.