3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 14:00

22.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá měla proti Stříbru navrch, ale bylo to pořádné drama


Branky


0

Utkání dvou poměrně vyrovnaných celků z podobné části tabulky. Domácí Planá byla sice zvýhodněná domácím prostředím, ale Stříbro je v dobré formě a tabulkou se dere stále výš. Domácí sice už brzy vedli a toto vedení si už udrželi, ale po celou dobu to bylo velmi těsné a když Stříbro ve třiaosmdesáté minutě snížilo na rozdíl jedné branky, stalo se ze závěru ještě pořádné drama.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí naskočili do utkání velmi aktivně, aby si hend z kraje vytvořili nějaký náskok a od silného soupeře odskočili. Už v jedenácté minutě se to podařilo Peštovi, který přesnou střelou zajistil svému týmu vedení. Stříbro se poté ale dokázalo semknout a v defenzivě už bylo pečlivější. Střelci Plané tak před sebou měli obtížnou úlohu a jejich nasazení stále více s přibývajícím časem opadalo. Poté se ale podařilo Kapolkovi v závěru poločasu prosmýknout defenzivou Stříbra a dostat svůj tým do dvoubrankového vedení. Být ve vedení 2:0 před začátkem druhé půle bylo pro domácí asi natolik ukolébající, že než se dokázali vzpamatovat, ihned inkasovali. Soupeř dokázal skvěle odpovědět a do druhé půle nastupoval pouze s jednobrankovou ztrátou.

Ve druhé půli si ale Planá svého soka skvěle hlídala a snažila se udržet se, co nejdéle ve vedení a případně i z nějaké šance zvýšit. To se ji podařilo skvěle, soupeřovu ofenzivu výborně pohlcovala a ve dvaasedmdesáté minutě zvyšoval Pánek na 3:1. Zdálo se, že je jasno, když domácí do závěrečné desetiminutovky nastupovali s dvoubrankovým náskokem, ale hostům se brzy podařilo opět snížit a udělat z posledních minutz ještě obrovské drama. Planá si už ale zbytek svého vedení udržela a bere tři body.



Sestavy


FK Planá B
M. Růžička [-] - P. Mikota [-] , P. Miklas [-] , Z. Häusler [-] , J. Hlinčík [-] - D. Kristín [-] , R. Pánek [-] , V. Kapolka [-] , J. Kopča [-] - R. Švarcbek [-] , J. Pešta [-]


ŽK: 23. R. Švarcbek , 67. V. Kapolka . ČK: 78. M. Růžička .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.