Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 15:00

22.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Spartě padlo čtrnáct branek, domácí skončili na dvouciferné cifře


0

Utkání mezi Újezdem a Stráží nemělo podle předpovědí skončit žádným debaklem, ale divoká přestřelka ahodně branek se čekat dalo. Oba týmy hrají hodně ofenzivně a s otevřenou defenzivou. Vyšší kvalita a domácí prostředí byli na straně Újezdu, ale je nutné dodat, že Stráži nejvíce vyhovují takto otevřená utkání a se svými čtyřmi útočníky na hřišti je pro ní nezajištěná defenziva jako pozvánka do branky. Avšak tentokrát se před svým soupeřem musela nakonec sklonit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek začal neprosto výborně a brzy se dostal do vedení. Skóre otevřel už v osmé minutě přesnou ránou brankář, který se musel postavit do útoku, Petr Hlůžek. O sedm minut déle zdvihl domácím ruce nad hlavu podruhé Pavlík a už ve dvacáté minutě to bylo díky Hlůžkově druhé brance 3:0. Dvě minuty poté stačily domácím, aby se dostali už do čtyřbrankového vedení, když se trefil Podlesný. Tohle nikdo nečekal, 4:0 pro Újezd téměř po dvaceti minutách. Není se však co divit, že Újezd poté výrazně polevil ze svého nasazení a nechal více hrát soupeře. Stráž díky tomu poté ještě stačila během asi dvou minut snížit na 4:2. To ale domácí znovu nastartovalo a André Dravecký ještě před koncem poločasu vsítil pátý gól domácích. 

Ve druhém poločasu se domácí rozhodli nenechat nic náhodě a pro jistotu hned z kraje své vední ještě trochu navýšit. To se podařilo nejprave v padesáté minutě skvělému Havlovi, ale to domácí opět trochu ukolébalo a hosté dokázali znovu snížit. Poté ale navýšil opět náskok Dušan a za stavu 7:3 už bylo vše definitivně rozhodnuto. Stráž polevila a hned pár chvil déle zkompletoval hattrick Hlůžek. Neuběhla ani minuta a povadlá Stráž inkasovala zásluhou střídajícího Chrastiny znovu. Poté se hostům ještě podařilo snížit, ale v závěru ještě dotáhl domácí k deseti brankám Petr Hlůžek, který se tak trefil už počtvrté.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan (Sparta Dlouhý Újezd): My jsme očekávali vyrovnané utkání, ale realita byl jiná. Dokud jsme hráli, tak jsme byli jednoznačně lepší.

TJ SOKOL Stráž B
Miroslav Fišer (Sokol Stráž): Zápas se mi hodnotí velice špatně, nedařilo se nám vůbec nic, hlavně přihrávky a zpracování míče. Od toho se odvíjely rychlé kontry domácích a jejich úspěšné proměňovaní. Všichni hráči podali velmi podprůměrný výkon a dopouštěli se naprosto neuvěřitelných chyb.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - O. Bučan ml. [-] , P. Chejnovský [-] , K. Dušan [-] , E. Dravecký [-] - A. Dravecký [-] , J. Podlesný [-] , P. Pavlík [-] , J. Horváth [-] - P. Hlůžek [-] , M. Havel [-]

TJ SOKOL Stráž B
P. Svoboda [-] - D. Vitoň [-] , V. Borys [-] , A. Karban [-] , M. Lapský [-] - O. Pták [-] , L. Koubek [-] - Z. Tvrzický [-] , L. Ondřich [-] , K. Moravec [-] , M. Novotný [-]

ŽK: 30. D. Vitoň , 67. D. Smola , 75. L. Koubek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.