Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Částkově padlo opět velké množství branek, jako vítěz odjíždělo Sedliště


0

V Částkově padá vždy hodně branek, Hraničář góly zkrátka přitahuje. Částkov má dvě mužstva, A-tým nastupuje ve druhé třídě, kde působí na prvním místě. Je schopen každému nasázet kolem šesti branek, jakoby se nechumelio, to rezerva je na tom opačně. Ve třetí třídě je nejsalebším týmem a tím už i s velkou ztrátou zůstane. Má to opačně než první tým Hraničáře, protože je zase schopná od každého snadno šestkrát inkasovat. Proto když se řekne Částkov, znamená to vždy téměř jistě gólovou přehlídku, tím spíš, pokud mluvíme o rezervě, která čeká tým z vrchní části tabulky, jakým je třeba Sedliště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už od úvodních chvil se potvrdila veškerá očekávání a hosté šli brzy do vedení. Částkov se navíc nechytil ani v průběhu a kvalitnější hosté pouze přidávali jeden zásah za druhým. Už brzy vedli hosté o čtyři branky a poté výrazně polevili, hru hodně otevřeli a začali hrát opravdu, jak se říká, rekreačně. Dělali i hodně hloupých chyb a toho domácí dokázali vždy využít. Za stavu 4:0 se jim tedy poté podařilo snížit, ale dlouho se neradovali, protože do konce půle inkasovali ještě dvakrát a za stavu 1:6 po poločasu už nebylo, co řešit. Za důkladný popis stojí akorát druhá branka v podání obránce Hrubého, který napříhl z půlky a bezproblému přestřelil brankáře a trefil se přímo pod víko.

Ve druhé polovině se pak pokračovalo ve stejném tempu, jako se skončilo v té předchozí. Hosté začali přidávat další branky a byli k nezastavení, ale čím více vedli, tím méně se soustředili v obraně a více chybovali. Částkov se dokázal díky tomu prosadit ještě dvakrát, ale, co to je oproti dalším šesti zásahům v podání hostů. Pro hroší počtáře, utkání skončilo 12:3 ve prospěch Sedliště, které si opět upevnilo svou druhou příčku v tabulce. I Částkov si své postavení v tabulce upevnil. Z posledního místa už se totiž jen tak nedostane.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Částkov B
Milan Maczko (Hraničář Částkov): Není moc, co popisovat. Měli jsme nějaké šance, ale jen díky tomu, že soupeř nehrál naplno. Prohráli jsme 12:3 a to mluví za vše.

TJ Staré Sedliště
Jaromír Petráška (TJ Staré Sedliště): My jsme přijeli na hřiště outsidera, oni se po celý zápas nechytili, skórovali pouze, když mi jsme udělali z nepozornosti nějaké chyby. Museli jsme vyhrát a to jsme si splnili. Brzy jsme otevřeli skóre a poté už jsme pouze navyšovali.



Sestavy


TJ Hraničář Částkov B
M. Hrabovský [-] - J. Říha [-] , P. Gajdoš [-] , M. Leskovianský [-] , D. Plincelner [-] - K. Pácal [-] , D. Burda [-] , R. Hrabovský [-] , M. Maczko [-] - J. Boček [-] , J. Nekola [-]

TJ Staré Sedliště
J. Cingroš [-] - O. Rožumberg [-] , M. Vokurka [-] , P. Hrubý [-] , J. Marek [-] - M. Patočka [-] , M. Pažountka [-] , V. Pešek [-] , L. Buben [-] - J. Petráška [-] , P. Fojtíček [-]

ŽK: 38. M. Hrabovský - 63. P. Dvořák .
Místo: M.Chody.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.