Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.01.2010 01:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrana šla stranou, ve Stříbře se odehrála zběsilá přestřelka, Stráži na vítězství nestačilo ani sedm zásahů


0

Neskutečné utkání viděli fanoušci ve Stříbře. Myslím, že každý si v něm přišel na své. Defenziva nebyla zkrátka na programu dne a diváci sledovali velmi oteřené utkání z obou stran. Nakonec se dočkali ohromujících šestnácti zásahů, kdy poražený vstřelil sedm branek. S takovou produktivitou už by se asi vyhrávat mělo. A při tom to byl paradoxně Baník ten, který po většinu utkání pouze dotahoval, ale v nejdůležitější chvíli dokázal soupei poodskočit a bere tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli brzy do vedení a netrvalou dlouho a domácí už prohrávali rozdílem dvou branek. Potom ale odstartovali zběsilou honičku. Ta tam, byly obě defenzivy, oba celky se hnaly pouze do útoku. Proto se také nebylo co divit, když už po první půli diváci mohli shlédnout devět branek, čtyři v podání domácíhc miláčků a o jednu více zatím slavila Stráž.

 

Do druhé části ale naskočili lépe hosté a utkání otočili na svou stranu, hosté ale nebyli o moc pozadu a pečlivě se domácích drželi. Avšak poté přišel v sedmašedesáté minutě asi zásadní moment celého utkání. Sudí ukázal Borysovy ze Stráže podruhé v utkání žlutou kartu a byl nucen ho poslat do sprch. Toho dokázal Baník perfektně využít a od té doby už soupeřovým střelcům nic nedovolil a sám jim postupně odskakoval. Výsledek? 9:7.



Ohlasy k zápasu



TJ SOKOL Stráž z.s. B
Miroslav Fišer (Sokol Stráž): Naprosto bláznivý zápas, jak průběhem, tak počtem gólů. Skóre se neustále měnilo ve prospěch jedné, či druhé strany. My jsme šli rychle do vedení o dvě branky, ale domácí nás celý poločas dotahovali a druhý poločas byl zase přesným opakem. Po vyloučení našeho hráče a díky zkusenostem domácích, jsme už gólově krok neudrželi, ale zápas to byl nádherný a diváci si přišli na své. Viděli nádherné ofenzivní představení bez myšlenek na obranu z obou stran.



Sestavy



TJ SOKOL Stráž z.s. B
J. Tajstra [-] - V. Borys [-] , O. Pták [-] , A. Karban [-] - J. Klinka [-] , M. Lapský [-] , M. Novotný [-] - K. Moravec [-] , L. Ondřich [-] , M. Novotný [-] , Z. Tvrzický [-]

ŽK: 10. M. Lapský , 40. V. Borys , 60. O. Pták . ČK: 67. V. Borys .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.