8:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 14:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá deklasovala Zadní Chodov a udržela osmou příčku


0

V rámci dvacátého kola tachovské třetí třídy se spolu utkaly dva tabulkově vyrovnané celky, z čehož se dalo usuzovat, že i utkání bude působit vyrovnaně. Avšak opak byl pravdou. Planá dokázala využít vyšší herní kvality a v utkání soupeře přehrávala. Navíc se ji dařilo i po produktivní stránce, což odnesli Chodovští osminásobným inkasováním. Avšak o čestný zásah jim neunikl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už od úvodního hvizdu byla Planá evidentně při chuti a vesměs se jí vše dařilo. Brzy také otevřela skóre utkání a dostala se do vedení. A nejen, te už si ho také udržela, ale do konce půle k němu také přidala ještě po dvou trefách a do šatenodcházela se slibným náskokem tří branek. I ve drihém poločase Planá Baník přehrávala akombinačně na tom byla lépe, a tak se nebylo, co divit, že chodovského brankáře zásobovala pořádnou prcí střeleckých pokusů, z nichž nejeden za záda brankáři propadl. Do konce devadesáti minut jich bylo ještě pět, ale úplnou ostudu si Chodov v Plané přeci jen neuřízl. Dokázal totiž alespoň utkání korigovat na 8:1, čestnou brankou. 



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.