Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 15:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd poprvé na jaře zvítězil, probudil se proti Kšicím


Branky


0

Újezd byl tabulkovým postavením sice jasně favoriuzován, ale na jaře se mu zatím nedaří a prohrál čtyřikrát v řadě. Kšice si naopak stále jedou své a moc se nezměnilo. Proto se diváci mohli těšit na zajímavé utkání s nejasným očekáváním. Ale Újezd byl od počátku lepší- Držel balón a byl kvalitnější. Nakonec se postupně propracoval ke čtyřem zásahům a dovolil Kšicím v závěru korigovat alespoň na 1:4. Na jaře jsou to pro Újezd vůbec první body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už od úvodního hvizdu bylo jasné, kdo tu bude tentokrát určovat tempo a mít hru pod kontrolou. Újezd hrál v klidu a snažil se kombinovat. Nikam zároveň nespěchal a soupeře odstavoval pěkně postupně. Zhruba ve čtrnácté minutě dokázali domácí skóre otevřít a chvíli před koncem poločasu ještě zvýšit na dvoubrankový rozdíl.


Ve druhé půli se obraz hry neměnil a Újezd si brzy připsal další trefu. Poté už trochu zvolnil, ale na čtvrtou branku mu to stále ještě stačilo. Ani nadále soupeře spíše k ničemu nepouštěl, ale do útoku už se zkrátka tak nehrnul. Jistota vítězství a drobné polevení se však nakonec přeci jen projevila, když v pětasedmdesáté minutě vstřelili domácí čestnou branku. Tři body nakonce ale už Spartě zůstaly.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan (Sparta Dlouhý Újezd): Dnes jsme konečně odehráli pořádný zápas. Hráli jsme kvalitně a vítězství jsme si zasloužili.

TJ Sokol Kšice B
Martin Kundrát (Sokol Kšice): V dnešním zápase bych bral i bod, bohužel soupeř byl lepší. Chtěl bych poděkovat klukům alespoň za bojovnost.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - P. Chejnovský [-] , E. Dravecký [-] , L. Havel [-] , O. Bučan ml. [-] - K. Tůša [-] , M. Stoklasa [-] , P. Pavlík [-] , J. Sládek [-] - V. Zušťák [-]

TJ Sokol Kšice B
J. Janout [-] - V. Berta [-] , V. Chudáček [-] , P. Kasal [-] , N. Škornička [-] - P. Šnebergr [-] , P. Flíček [-] , P. Kaprhál [-] , P. Jankov [-] - J. Pařízek [-] , D. Bednář [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.