Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lesná si po domácí porážce spravila chuť na částkovské rezervě


Branky


10. M. Gangur , 14. V. Danko , 26. V. Šesták , 31. M. Gangur , 38. J. Malý , 43. R. Danko , 57. J. Malý , 68. M. Získal
0

Při utkání Částkova s Lesnou nebylo vlastně, co řešit. Lesná vstoupila do utkání naplno a o své výhře rozhodla už po pár minutách. Zbytek zápasu už se spíše dohrával a šanci dostali také náhradníci. I tak si Částkov nedokázal vytvořit žádnou větší šanci a po debaklu 0:8, tak zůstává na poslední příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lesné sice malinkou chvíli trvalo, než se pořádně rozehrála, ale Částkov ji během té chvíle ani tak nevzdoroval. Lesná si tak mohla chvíli počkat a po deseti minutách otevřela skóre. Poté se rozstřílela přidávala jeden gól za druhým. Po čtvrté brance, když už bylo rozhodnuto však trochu polevila a na hřiště se dostali tké náhradníci, aby si zahráli všichni. Na hřišti se objevil také náhradní gólman. I tak do konce půle nasázela Lesná soupeři šest branek.

 

Poté výrazně polevila, aby si nabrala síly do dalších utkání. Ale ani to Částkovu k vytvoření nějakých šancí nepomohlo, a tak dále pálila ostrými pouze Lesná. Ve druhé půli navíc přidal góly právě i náhradní brankář Získal, který zasáhl tentokráte do hry jako hráč. Po devadesáti minutách mohla Tělovýchovná jednota slavit tři body za výhru 8:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Částkov B
Milan Maczko (Hraničář Částkov): Ono není moc, co hodnotit. My jsme dostávali samé laciné góly. Spíše jsme si za vše mohli svou vlastní nedisciplinovaností. Nebyli jsme výrazní a předvedli jsme jasný podprůměr.

TJ Lesná
Zdeněk Uhlík (TJ Lesná): My jsme posledně doma nešťastně prohráli doma, takže jsme si teď chtěli na hřiště posledního spravit chuť. Vše se rozhodlo v prvním poločasu a poté už se to pouze dohrávalo. Částkov neměl vlastně ani žádnou šanci.



Sestavy


TJ Hraničář Částkov B
O. Cízl [-] - P. Gajdoš [-] , D. Belliak [-] , J. Říha [-] , D. Burda [-] - K. Pácal [-] , M. Maczko [-] , R. Hrabovský [-] , D. Plincelner [-] - M. Špaček [-]

TJ Lesná
J. Lupša [-] - D. Tkáč [-] , R. Prexl [-] , V. Danko [-] , R. Danko [-] - R. Vavřička [-] , M. Gangur [-] , V. Šesták [-] , M. Baran ml. [-] - V. Danko [-] , M. Packan [-]

Místo: M.Chody.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.