Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 15:00

18.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bitvu o desáté místo ovládla Stráž


Branky


0

N hřiště ofenzivě laděné Stráže, která praktikuje formaci se čtyřmi útočníky, dorazil Baník Zadní Chodov, který na ni před utkáním ztrácel pohý jeden bod. To vše slibovalo zajímavý a hlavně napínavý zápas plný brankového okořenění. A ti, co si tohle mysleli se nespletli. První branka padla už v první minutě a poslední zase v devadesáté. Myslím, že tohle značí vše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do úvodních minut se podařilo naskočit lépe hostů, kteří své počáteční převahy dokázali také využít. Hned v první minutě zařídil Baníku vedení záložník nejdelý. Další tlak už se ale podařilo domácím přestát a o tři minuty déle vyrovnával Ondřich. Sotva uplynulo prvních deset minut, diváci hostů oslavovali podruhé, když se podařilo dostat Baník do vedení opět Nejedlému. Poté se však hra mírně uklidnila a ustálila. Více ze hry měli poté domácí, kteří dokonce nejednou orazítkovali i tyč. A už ve čtyřiadvacáté minutě to přineslo své ovoce, když vyrovnával na 2:2 Moravec. I nadále nebyla první půle úplně bez šancí. Baník musel čelit čtyřem razantním útočníkům a vůbec celé ofenzivní taktice Stráže. To se mu však podařilo na výbornou a do konce poločasu už branku neinkasoval.

Do druhé ple nastoupilúplně jiný Baník. Daleko tvrdší a razantnější. Stal se z něj velmi nepříjemný soupeř, jehož zákroky nebyly vždy až tak úplně čisté. I přesto měli více ze hry stále okopávaní domácí, kteří opět rozezvučeli brankovou konstrukci. Ale i hosté měli díky své zákeřné hře několik dobrých šancí, se kterými si však většinou brankář Stráže poradil. Každopádně gólovou hitparádu ve druhé půli odstartoval Klinka a na jeho zásah brzy navázal Lapský. Už se zdálo, že domácí mají vše ve svých rukách a hostům už zdramatizovat utkání nedovolí, ale to byl omyl. V devětaosmadesáté minutě snížil na rozdíl jedné branky Pikl a domácí museli být na pozoru. Avšak ihned se ujali po rozehrání balónu a o chvíli déle definitivně rozhodl Ondřich. Utkání Stráž - Baník Z. Chodov, tak skončil vítězstvím a pojištěním si desátého místa v podání Stráže.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž B
Miroslav Fišer (Sokol Stráž): Splnili jsme svou povinnost tohoto soupeře doma porazit. Kluci dneska měli velikou chuť hrát a hra tomu odpovídala. I přes počáteční převahu hostů, jsme dokázali první poločas předvádět fotbal podle mých představ. Hosty jsme drželi pod neustálým tlakem. Zahodili jsme však spoustu šancí a namísto branek jsme nastřelovali tyče. Druhý poločas díky tvrdé hře soupeře a jeho nefotbalovému chovaní už tak pěkný nebyl, ale šancí bylo stále hodně. Opět jsme rozezněli hned několikrát tyče a i hosté měli několik šancí, při kterých nás podržel skvělý brankář. Celkově mohl zápas skončit klidně výsledkem 15:8. Diváci se, myslím, skvěle bavili, což je náš hlavní cíl.




Sestavy


TJ SOKOL Stráž B
J. Tajstra [-] - J. Klinka [-] , M. Andrle [-] , P. Habart [-] - J. Andrle [-] , M. Lapský [-] , O. Pták [-] - L. Ondřich [-] , D. Smola [-] , M. Novotný [-] , K. Moravec [-]

TJ Baník Zadní Chodov
M. Mazanec [-] - R. Földési [-] , M. Founě [-] , F. Řezábek [-] , R. Mazanec [-] - D. Martínek [-] , E. Pikl [-] , J. Nejedlý [-] , L. Belobrad [-] - A. Kurčík [-] , P. Lukáš [-]

ŽK: 44. K. Moravec , 51. A. Karban , 86. M. Lapský - 49. L. Belobrad , 70. J. Nejedlý , 74. R. Mazanec , 76. F. Řezábek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.