1:4
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladotice opět prohrály, tentokrát v rozdílu 3 branek


0

V 17 hodin se ve fotbalových Mladoticích odehrálo utkání s Hadačkou. Bohužel ani po předchozí prohře Sokolu 9:0, nenavázaly Mladotice výhrou..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas hýřil nudou..

V prvním poločase se nestalo nic převratného. K vidění nebylo v podstatě nic, kromě pár akcí, které ani tak neskončily brankou. Na polovině Hadačky si dokonce brankař mohl sednout na zem, jelikož se hrálo stále a jen na polovině domácích - ovšem v držení míče hostů. I tak se ale diváci dočkali gólu - a ne jednoho. Před koncem první části se podařilo otevřít skóre hostům, ovšem domácí blesková odpověď měla znamenat, že se domácí jen tak nechtějí vzdát.

Náznak akce ovšem neznamenal v podstatě nic..

Hadačka ale vzala zápas do vlastních rukou. Hráči se poučili ze zbytečných dlouhých nákopů (jako v prvním poločase) na útočníky a postupným útokem se dostávali až k bráně domácích. Padly ještě 3 góly a Hadačka se mohla radovat. Mírný náznak akcí domácích byl zničen už v zárodku. 

Mladotice tedy znovu nedokázaly zvítězit a stále se drží na úplném konci tabulky.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.