3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třetí tým tabulky TJ Sokol Žichlice nedokázal porazit předposlední a velmi překvapivě tak prohrál!


Branky


0

Asi nikdo nečekal, že by Sokol Vysoká Libyně uhrála nějaký "kladný" výsledek nad vynikajícími Žichlicemi. Jenže vlastně proč by ne?

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ze začátku tomu ale nic nenasvědčovalo. I přes výhru domácích, byli hosté lepšími po celý zápas. Jenže hrubky v obraně a přesné zakončení domácích jim znemožnilo zvítězit.

Žichlice přijely jasně vyhrát

To, že Žichlice přijely vyhrát se vědělo už pred zápasem. V kabině panovala dobrá nálada, hoši se pečlivě připravovali na zápas. Individuální rozcvička, to je to hlavní. Nikdo nechtěl ani pomyslet, že by se snad dnes měli ztrácet body. Ještě k tomu nad předposledním...

A opravdu ze začátku nikdo nepochyboval. Žichlice vsítily rychlou branku a hráči si 1. poločas doslova užívali. Pěkné kombinační triky nedávaly moc šancí domácím a hosté si mohli alespoň vyzkoušet pár nacvičených akcí. Jenže domácí neotáleli a překonali hostujícího brankaře pěknou střelou. Poločas tedy skončil 1:1!

 

Co se ale nestalo..

Začátek znovu nasvědčoval k tomu, že by hosté měli zvítězit. Prvních 10 minut jednoznačně tlačili a chtěli dát druhou branku, aby si zajistili výhru. Jenže domácí začali bránit takřka o deseti hráčích s tím, že jeden útočník vždy zůstal na půli a čekal na rychlý protiútok. Dlouhý výkop brankáře zajistil první zahrození domácích, které s velkým překvapením (2 na jednoho) vyšlo - 2:1!

Ovšem stále se hrálo na polovici domácích. Velký tlak hostů a touha po gólu byla tak velká, že nakonec odkopnutý míč směrem k půli dostal k nohám jeden z hostujících obránců, který se nesmyslně pokoušel o kličku. Nevyšla a protiútok tentokrát dva na dva skončil v síti! Mnoho fandů začalo skákat snad i na stolech, protože toto se už dlouho v Libyni nestalo! 

V poslední pětiminutovce utekl obráncům další z domácích řad a na úkor dotírajících obránců zavěsil!

Konečný stav 3:2

 



Sestavy


TJ Sokol Vysoká Libyně
T. Soukup [-] - P. Klouček [-] , R. Cepek [-] , S. Šusta [-] , M. Vališ [-] - P. Pacourek [-] , P. Mašek [-] , P. Hájek [-] , D. Boháč [-] - L. Jindra [-] , R. Knedlhans [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.