0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralovice potvrdily, že na druhou příčku opravdu patří!


Branky


0

Vynikající zápas předvedly Kralovice v zápase proti čvtrtému celku tabulky Sokolu Dolní Bělá. Výsledek 0:4, spousta šancí a celkově lepší zápas ze strany hostů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V podstatě se dá říci, že celý zápas tlačili hlavně hosté, měli spoustu nevyužitých šancí, takže domácí Sokol může být rád za výsledek 4:0. 

Ze začátku to tak ale vůbec nevypadalo

V poločase prvním se nedalo s jistotou říci, kdo se stane vítězem. Šance byly na obou stranách pouze dvě a hra byla hodně chaotická. Hrálo se převážně na pravě straně domácích (na levé hostů). Ostatní hráči spíše postávali na hřišti a mohli se pouze "dívat" co se děje na druhé straně. Pouze jedna střela dokázala zamířit do sítě. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:1

Hosté vzali zápas do vlastních rukou!

Hosté byli po celý zápas jasně lepší a druhý poločas vzali do svých rukou. Nechávali se postupně unést hrou a dokázali proměnit ještě 3 šance z šesti možných! Opravdu úžasná "pětačtyřicetiminutovka". Od 70. minuty nikdo nepochyboval, že by hosté zápas pustili a nechali domácí alespoň vystřelit. Ale snaha domácí obrany byla velká, bohužel záložní řada nepřispěchala ve většině případů na pomoc a rychlé útočníky z Kralovic nedokázaly zastavit.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá B
M. Kraus [-] - J. Koudela [-] , D. Gruber [-] , L. Matoušík [-] , D. Popp [-] - T. Polcar [-] , P. Kaprál [-] , T. Bušek [-] , P. Čása [-] - M. Bernášek [-] , D. Koudela [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.