2:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po třech prohraných zápasech, se Všeruby vracejí v plné parádě!


Branky


0

Zajímavé utkání plné zvratů nám přineslo 18. kolo. V nedělních odpoledních hodinách jsme měli možnost vidět 7 nádherných branek a mnoho krásně vypracovaných šancí..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nic moc se od zápasu nečekalo. Všeruby (A) se ocitají na 9. místě a Mladotice na posledním. Celkově si týmy v této sezoně mohou podat ruce, ovšem dnes si mohli podat ruce pouze při předzápasovém pozdravení. Domácí byli připraveni bojovat a snažit se "urvat" co nejlepší výsledek. Ze začátku se to dařilo jenže..

 

Mladotice svůj dobrý nástup do 1. poločasu neudržely

Dobrá komunikace, spousta šancí a hlavně rychlý gól. Asi takhle se dá popsat začátek 1. poločasu ze strany Mladotic. Jenže tento scénář trval z 90 možných minut pouze a jen 10. Hosté se rychle dostávali za polovinu soupeře a hrozili s rychlých breaků, které jim nakonec vynesly vyrovnávací gól. A o pár minut později dokonce vedoucí gól! 

A zase to nevyšlo..

I když se domácí dostali do vyrovnávací šance, kterou nakonec i proměnili, to bylo bohužel z jejich strany všechno. Všeruby se sebraly, vypracovaly si několik pěkných šancí a tři z nich dokonce zužitkovaly. A to během 20 minut. Druhý poločas tedy vůbec nevyšel domácím a fanouškům se to očividně nelíbilo.



Sestavy


TJ Sokol Mladotice B
P. Koudele [-] - P. Berka [-] , R. Kučera [-] , V. Šiml [-] , L. Záhrobský [-] - T. Randa [-] , V. Sebránek [-] , O. Krofta [-] , V. Janeček [-] - Z. Berka [-] , P. Krejčí [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.