3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 10:15

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pištín díky brance v závěru porazil Borovany


Branky


7

Branka Bezpalce tři minuty před koncem přinesla Pištínu tři body v souboji s rezervou Borovan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

První mistrovský zápas jarní části jsme hostili "B" tým borovanského kádru. Ti nám chtěli vrátit podzimní prohru na domácím hřišti a 0:1 a my věděli, že to bude těžký zápas. Po podzimní části skončili Borovany o bod před námi.

 

Zápas jsme nezačali dobře a Borovany nás hodně tlačili. Nedokázali jsme uklidnit hru, dát si pár kloudných nahrávek a přejít hřiště. Dlouhé pasy na útočníky se také míjeli účinkem, protože se hra rychle vracela na naší polovinu. Po odehrané půl hodině jsme se herně zvedli, ukázali pár fotbalových kombinací, ale do toho přišla studená sprcha v podobě obdrženého gólu. Ve 38' po standardní situaci z rohu velkého vápna, se podařilo umístit borovanským míč do branky. Poté převzal na sebe hmotnou "odpovědnost" nejchudší obránce Pištína "STROUPEK VENCA KRHLÍK" a sprintem od vlastní brány přes uvolněný koridor a dálnici po levé straně utekl soupeřovi i sám sobě a v posledním možném výdechu přihrál Alvarovi na vyrovnávající branku a bylo 1:1.

Domácí v závěru rozhodli

Ve druhé polovině byly šance na obou stranách.Byli jsme to my kdo vybojoval rohový kop, kdy Mekiho centr uklidil do branky s přehledem hlavou Martin Šimon. Borovanským jsme dvakrát orazítkovali tyč a Mekiho standardní situaci perfektně zlikvidoval borovanský gólman. Soupeřův útočník na druhé straně obhodil gólmana a my odkopávali míč z brankové čáry. Kritická byla 81', kdy jsme z rohu obdrželi vyrovnávací branku. Už jsme se smiřovali s jedním bodem, ale proti této myšlence byl  náš obránce FANDA a jeho banda, kterého náš kapitán Pavel Šíma vyslal na roh v 87', kdy Františkek nekompromisně prostřelil soupeřovo brankáře. Všechny branky tedy padli po standardních situacích.

 

Nejlepší hráč zápasu: Sedlák Filip, Fanda Bezpalců a Alvaro.

 

Report zaslal Erik Kubeša. Děkujeme!



Sestavy


FC Praktic Pištín
P. Zeman [-] - P. Šíma [-] , F. Sedlák [-] , V. Jíška [-] , J. Marhoun [-] - M. Šimon [-] , J. Hammer [-] , M. Konrád [-] , L. Hromádka [-] - M. Mekiš [-] , P. Beneš [-] -

FK Calofrig Borovany B
Z. Huska [-] - L. Podroužek [-] , P. Tlamsa [-] , D. Langer [-] , M. Tröstl [-] - V. Fiala [-] , V. Frdlík [-] , P. Tůma [-] - R. Marsden [-] , M. Kříž [-] , L. Velický [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: BROM Josef - ČÍŽEK Aleš (N), DOLEJŠÍ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích