4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 17:00

24.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týnská Olympie rozstřílela Lišov a drží naděje na záchranu


Branky


14

Týn nad Vltavou - Domácí fotbalisté se po skvělém startu do sezóny dostali do nezáviděníhodné situace. Tři kola před koncem se stále potýkají se sestupovými starostmi, od hrozby pádu o patro níže se potřebovali osvobodit tříbodovým ziskem. A ten v neděli na domácícm hřišti nakonec slavili, když zdolali 4:0 lišovské rezervní mužstvo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (hráč): Ve vyrovnané tabulce se počítá každý bod a po ztrátě v Mladém, kde jsme trapně hráli celý druhý poločas v 9, jsme se potřebovali bodově zahojit. S výpomocí kluků z áčka (jinak by nám to zase sotva vyšlo na jedenáctku) jsme Lišov hladce porazili. V tropickém vedru se hrál fotbal v rytmu letního pouťáku, nicméně jak fyzická, tak herní převaha byla na naší straně. Pomohlo nám, že jsme skórovali z první akce, kdy Joxa efektně o tyč před prázdnou bránou přihrál ještě Davidu Maruškovi. Dejv mohl dát klidně 6 gólů, trefil se alespoň dvakrát, na naše poměry slušná produktivita. Ve druhé půli jsme si třetí gól, který pojistí tři body, přáli přece jen dříve. Přišel až v závěru, kdy zabijácky pod víko pálil Luca Poni. Podobně pod břevno mířil při čtvrtém gólu i Banán, což je při střele do prázdné branky známka solidní sebedůvěry. Body máme, diváci se zasmáli při našich zahozených šancích, čili pěkná týnská fotbalová neděle.




Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Kubík [-] - P. Vařil [-] , J. Brom [-] , . Blecha [-] , K. Klein [-] , M. Procházka [-] , A. Novotný [-] , M. Ponec [-] , L. Ponec [-] , J. Mezera [-] , M. Vlk [-]

SK Lišov B/Štěpánovice
M. Maršán [-] - T. Vidiečan [-] , P. Kosař [-] , V. Větrovec [-] , V. Kopačka [-] - J. Míka [-] , M. Formánek [-] , P. Vávra [-] , L. Burda [-] - J. Kándl [-] , J. Vojč [-]

Hráči zápasu: A. Novotný , D. Maruška .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - ŠVIK Vlastimil (N), MLÝNEK Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Týn byl zatím nejlepší manšaft se kterým jsme na jaře hráli. Pokud bude mít stejnou sestavu jako proti nám a já věřím, že bude, nechá si tři body doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích