1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 15:00

24.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mokré veze tři body z Vrábče, hrdinou utkání byl Štumbauer


Branky


14

Hosté z Mokrého na svého soupeře vlétli a dostali se do vedení. Vrábči se povedlo snížit až v 79. minutě po rychlém protiútoku, rouzhodnutí přinesla 87. minuta když rozhodl Štumbauer. Vrábče mělo velkou šanci snížit těsně před koncem zápasu z roového kopu, kdy nejdříve zasáhl po hlavičce skvělým zákrokem na čáře Vaňas, míč však vyrazil pouze před útočníka, který se dost nepochopitelně snažil zakončit patičkou která šla vedle tyčky. Hosté tak odvezli všechny body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Mokré
Petr Štumbauer (hráč): Utkání ve Vrábče nebylo moc pohledné. Oba týmy kazily přihrávky a hrálo se v podstatně nižším tempu. Po čtvrt hodině hry jsme se ujali vedení, když Kössl nejprve z přímého kopu trefil zeď, ale míč se odrazil zpět k němu a na druhý pokus už se nemýlil. Těsně před koncem se nám však podařilo využít nekoncentrovanosti domácí obrany a strhnout vedení na svou stranu. Získali jsme tak další tři body a vyhoupli se do středu tabulky.



Sestavy


TJ Vrábče
T. Knytl [-] - K. Bašta [-] , M. Vrba [-] , J. Ohrazda [-] , J. Vejskrab [-] , S. Knytl [-] , P. Sedlický [-] , R. Tudosie [-] , M. Lerche [-] , M. Seethaler [-] , Š. Ohrazda [-]

TJ Mokré
M. Vaňas [-] - V. Klement [-] , L. Tancer [-] , L. Kos [-] , Z. Šedivý [-] , J. Zevl [-] , P. Dvořák [-] , V. Voleman [-] , M. Kössl [-] , P. Štumbauer [-] , R. Beneda [-]

ŽK: 26. J. Vejskrab , 73. M. Šerý - 38. J. Zevl , 74. L. Kos .
Hráči zápasu: M. Vaňas , M. Kössl .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Souboj týmů ze středu tabulky, kterým v podstatě o nic nejde. Budu věřit hostům.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích