0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

23.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelná padla doma s Lipí


Branky


14

Fotbalisté Lipí dokázali konečně protrhnout výsledkovou smůlu a Včelné nasázet tři branky. Domácí inkasovali už ve 21. minutě z krásné střely Pavla Moravce a po změně stran si Lipí vedení v poklidu hlídalo a navíc přidalo dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté

V sobotu naši hráči zavítali na Včelnou, která se poslední zápasy také trápí. Úvodní minuty patřily Lipíčku. Po kombinaci se míč dostal k Říhovi, který vyslal na domácí branku první střelu utkání, trefil pouze bránícího hráče. Hra se pomalu začala vyrovnávat, hráči Včelné se dostali k několika standardním situacím, které ale končily na dobré defenzivě Lipí. Na druhé straně dělal velké problémy domácím dobře hrající Moravec, který svou agresivitou vybojoval faul a dva rohy. Lipíčko kombinovalo převážně ve středu hřiště. Vysoký presink nutil domácí hráče k chybám, které ale zůstaly nevyužity. Ve 21. minutě se měnilo skóre. Ke standardce se postavil Pavel Moravec a neskutečnou dělovkou vymetl pavučinky domácí branky - 0:1. Viděli jsme opravdu výstavní gól, za který by se nestyděl kdejaký prvoligový hráč. Po dobrých kombinacích Lipí to vícekrát zkoušel Vondroušek, bránu však ani v jednom případě netrefil. Včelná se dostávala do útoku pouze dlouhými nákopy. Ani kombinace po ose Vondroušek - Říha - Skála gólem neskončila. Ke konci poločasu si připsal dva výborné zákroky Macháček a tak šlo Lipíčko do kabin s jednobrankovým náskokem.

Lipí odváží všechny body

Ve druhém poločase jsme nemuseli na gól čekat dlouho. Po dobře rozehrané standardce se k míči dostal Moravec, jeho zblokovaná přihrávka se dostala na penaltu ke Štěpánu Svobodovi, který uklidil balón za záda domácího gólmana - 0:2. Lipí i nadále kombinuje spíše středem hřiště. Hráči Včelné hrozili především ze standardek, všechna zakončení letěla mimo branku Macháčka nebo do jeho náruče. Některé akce našich hráčů končily překombinováním a následnou ztrátou míče. I Lipíčko si vybralo hluchou patnáctiminutovku, docházelo k mnoha faulům a nedařil se přechod do útoku. Včelná toho však nedokázala využít. Ke konci zápasu se hostující hráči dokázali ještě zvednout, pěkně rozehrané akce ale mnohokrát končily na nesmyslně odmávaném ofsajdu pomezního Včelné. Na křídle se ocitl i Mojžíš, který po přihrávce od Kašeho pořádně provětral domácího brankáře. Po rohu Moravce hlavičkoval sám na malém vápně Skála, ale nemířil mezi tyče. V 82. minutě se míč dostal k Jiřímu Říhovi, který svedl těžký souboj s domácím stoperem, povodil si gólmana a zakončoval do prázdné - 0:3. Včelná si za celý druhý poločas nedokázala vytvořit ani jednu vyloženou šanci, Macháček byl v druhé půli téměř bez práce. Do konce zápasu se stav již nezměnil. Lipíčko tak zaslouženě bere tři body. Kvalitní tréninky se pod vedením Jirky Holinky začínají projevovat a výkon celého mužstva jde nahoru. V zápase jsme viděli nasazení, bojovnost a krásné kombinační akce.

Zdroj: https://www.tjsokollipi.cz



Sestavy


SK Včelná u Českých Budějovic
M. Krčín [-] - L. Krajčír [-] , V. Adamovský [-] , J. Kříž [-] , V. Pražák [-] - V. Hanzlík [-] , V. Žondecký [-] , D. Tondl [-] , Z. Medula [-] - V. Šálek [-] , P. Chroustovský [-] -

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - M. Svoboda [-] - L. Kruťko [-] - P. Moravec [-] , D. Vondroušek [-] , J. Říha [-] , T. Jinek [-] , J. Mojžíš [-] , Z. Jinek [-] , Š. Svoboda [-] , D. Skála [-]

ŽK: 83. M. Cherkas - 74. J. Říha .
Hráči zápasu: P. Moravec , Š. Svoboda .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: STACH Josef - ZAJÍČEK Václav (N), HOLINKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jan Valenta

Expert: Jiří Tomášek
Tip experta: výhra hostů

Oba týmy se na jaře potýkají s hodně mizernou formou. Včelná se navíc na poslední zápas sotva že sešla. Lipíčko to zlomí a ze Včelné si odvezou vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích