Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

21.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelná utrpěla nevídaný debakl, jejich tvrz vydrancoval Černý Dub


Branky


16

21. kolo III. třídy pokračovalo nečekaným způsobem. Včelná na svém hřišti přivítala Černý Dub a chtěla před domácím publikem zvítězit. Hosté ale ukázali, že mají v jarní části formu a hlavně ve druhé půli hráli skvěle, když nasázeli čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v první půli přetlačili domácí

Černý Dub měl před sebou těžké utkání, když zajížděl na hřiště Včelné. Ale průběh zápasu jasně naznačoval, že těžký zápas čeká Včelnou. Černý Dub byl od začátku mnohem lepším mužstvem a Včelná se krom jedné akce nedostala k ničemu. Střelecké pokusy Zedeka končili ještě mimo branku, tak domácí brankář nemusel zasahovat, ovšem ve 28. minutě už lovil míč z branky, když si na Šverclovo centr naskočil David Schneider a hlavou se prosadil – 0:1. Ve 33. minutě mohl vedení hostů navýšit Welser, z malého vápna pouze trefil Cherkase. Včelná dokázala ještě do poločasu vyrovnat, když se ve 44. minutě z hranice velkého vápna prosadil Tomáš Tondl – 1:1. Hosty branka nezaskočila, do poločasu se opět dostali do vedení. Ve 45. minutě Vančura zatáhl míč a přihrávkou pod sebe našel nabíhajícího Filipa Kapouna, který prostřelil Cherkase – 1:2. 

 

Černý Dub nasázel domácím šest branek

Druhý poločas byl jasně v režii hostujícího týmu, když se stále tlačili dopředu. Na další branku se tak dlouho nečekalo. V 51. minutě vychytal přímý kop Schneidera Cherkas, který vyrazil míč pouze do břevna a na dorážku Švercla už byl krátký – 1:3. Další branka přišla v 60. minutě po krásné kombinační akci Zedeka, Welsera a Davida Schneidera uklízel poslední jmenovaný míč do prázdné brány. Pátý gól Černého Dubu vstřelil Jaroslav Zedek v 80. minutě, když se krásně trefil z přímého kopu – 1:5. Hostům to však stále nestačilo. V 90. minutě se z rohového kopu prosadil Frdlík – 1:6. Černý Dub si tak zaslouženě odváží ze Včelné všechny body a posouvá se na čtvrté místo v tabulce. 

Autor: Václav Welser

 



Sestavy


SK Včelná u Českých Budějovic
M. Cherkas [-] - V. Pražák [-] , V. Adamovský [-] , L. Krajčír [-] , O. Severin [-] , Y. Budchak [-] - V. Šálek [-] , Z. Medula [-] , D. Tondl [-] - O. Polanský [-] , V. Žondecký [-]

TJ Slovan Černý Dub
P. Holý [-] - M. Liebl [-] , P. Hošna [-] , J. Vančura [-] , D. Schneider [-] , M. Švercl [-] , J. Zedek [-] , F. Kapoun [-] , P. Kuba [-] , M. Frdlík [-] , R. Hojda [-]

Hráči zápasu: J. Zedek , F. Kapoun .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZEVL Karel - ZAJÍČEK Václav (N), POJAR Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip experta: výhra hostů

Pro nás to určitě nebude jednoduchý zápas na Včelné jsou těžké zápasy, ale určitě vyhrajeme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza