5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hrady zlomily Včelnou do poločasu, nakonec vyhrály 5:0


Branky


13

Ze souboje aspiranta na postup s osmým celkem tabulky se nakonec stal zápas, na který bude chtít hostující Včelná hodně rychle zapomenout. Domácí Nové Hrady nasázely Včelné tři branky již v první půli a dvě trefy si nechaly také na dějství druhé. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Nové Hrady
Jiří Tomášek (hráč): Zápas proti Včelné byl vcelku jednoznačnou záležitostí. Hosté toho sice obdivuhodně odběhali, ale s míčem si vůbec nerozuměli. To s námi byl balón větší kamarád a třeba kombinace, která předcházela naší druhé brance, byla vyloženě pastvou pro oči. Diváci, kteří si zavítali na novohradský stadion zhlédli od nás doslova fotbalový koncert a když v druhé půlce navíc Martin Silmbrodů vyslyšel jejich výzvy ke zkompletování bůra, bylo jasné, že svůj program na sobotní odpoledne zvolili výborně. To hosté prožili nepříjemný flashback z podzimu, kdy jsme je na jejich hřišti vyprovodili úplně stejným výsledkem. Borek je sice strašlivej válec, proti kterýmu jsme leda tak váleček na nudle, ale my jsme odhodláni jim stále vyvolávat ten nepříjemný pocit v zádech, že je furt něco sleduje!




Sestavy


TJ Nové Hrady
J. Tomášek [-] - T. Jelínek [-] , M. Němec [-] , L. Suchý [-] , M. Lacina [-] , K. Šedivý [-] , M. Silmbrod [-] , V. Jelínek [-] , V. Rys [-] , J. Jelínek [-] , L. Brousek [-]

SK Včelná u Českých Budějovic
M. Krčín [-] - L. Krajčír [-] , V. Adamovský [-] , O. Severin [-] , Y. Budchak [-] - P. Chroustovský [-] , V. Šálek [-] , D. Tondl [-] , Z. Medula [-] - M. Cherkas [-] - J. Čaloun [-]

ŽK: 76. V. Jelínek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích