Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

7.0

Zázemí

7.0

Borek si odvezl všechny body z Mladého


Branky


25. J. Frank , 43. T. Tasy
14

Borek jel do Mladého s tím, že domácí na jaře ještě neprohráli a tak nedají svou kůži lacino. I tentokrát se museli obejít bez svého kanonýra Slávi Baščevana, který jen sledoval jak jeho spoluhráči během zápasu zahazují jednu šanci za druhou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli o dvě branky

Zápas začal za chladného počasí a prudkého deště. Hned v úvodu se hosté dostali k několika rohovým kopům, které nebezpečně zakončoval Martin Leština. K jeho smůle však míč do branky nedostal. Další šanci měl Radek Horejš, když hlavičku Kuby Franka nedokázal hlavou nasměrovat do prázdné branky. K nepříjemné srážce došlo v 10. minutě kdy Ondra Vaník musel opustit hřiště s tržnou ránou pod okem. Přejeme mu brzké uzdravení. Domácí se tolik do zakončení nedostávali za zmínku stojí jen hlavička Tomáše Brozmana se, kterou si ovšem gólman Vacl poradil. Ve 25. minutu rozjel akci Thanh Tasy přihrál Kubovi Frankovi ten si před vápnem narazil s Radkem Horejšem a sám proti gólmanovi  chladnokrevně zakončil 0:1. Ve 43. minutě přišla druhá gólová akce hostů. Pepa Endlicher přihrál u lajny Ondrovi Hanžlovi ten poslal do vápna přízemní centr a Thanh Tasy trestal 0:2. Takto poločas skončil.

Druhá půle přinesla hodně šancí, ale žádnou branku

I ve druhé půli Borek diktoval hru a vytvářel si řadu gólových šancí, které postupně zahazovali Horejš, Frank, několikrát Eliáš a Lukáš Kolouch, který byl snad 3-krát sám před gólmanem Dvořákem. Ten měl ze začátku štěstí, že hosté netrefovali branku, ale pak se vybičoval k výbornému výkonu. Nikdo by se nemohl divit, kdyby Borek dal osm i více branek. Domácí se moc do zakončení nedostávali a když už jo nebylo zrovna nejpřesnější. Skvěle fungující obrana Borku je téměř nepouštěla do šancí. A proto perfektně fyzicky připravený Míra Votruba a při chuti hrající Pepa Endlicher podporovali ofenzívu co se dalo, ale další gól už nepadl. Nakonec mohou být s výsledkem spokojený obě mužstva. Borek za tři body a Mladé B za pouhé dva góly ve svojí síti. Za týden doma hostíme béčko Lišova a opět budeme chtít potěšit náročné fanoušky Borku dobrou hrou i výsledkem. Děkujeme za podporu.

Autor: Radek Horejš



Sestavy


SK Mladé B
L. Dvořák [-] - J. Vokáč [-] , L. Vraný [-] , M. Ziegler [-] , Š. Masák [-] , T. Linhart [-] , M. Drábek [-] , M. Schuster [-] , M. Pešek [-] , P. Šimek [-] , T. Brozman [-]

FK Borek
A. Vacl [-] - M. Votruba [-] , J. Endlicher [-] , O. Dosek [-] , M. Leština [-] - J. Frank [-] , O. Vaník [-] , O. Hanžl [-] - R. Horejš [-] - L. Kolouch [-] , P. Vajgel [-]

ŽK: 87. M. Votruba .
Hráči zápasu: J. Endlicher .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - VONDRA Ladislav (N), LITVAN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 5. 2019 22:57
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů