Dívčice se s Mladým rozešly smírně, duel skončil bezbrankovou remízou


Branky


21

Dubenec – Že by šance střídala šanci, to se o důležitém souboji Dívčic a Mladého rozhodně říct nedalo. Naopak, žádnou atraktivní podívanou nenabídl a oba týmy si po bezbrankové plichtě rozdělily po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Slibných příležitostí bylo na obou stranách pomálu, přesto mohlo Mladé hned na začátku zápasu jít do vedení. Na dlouhý pas za obranu si naběhl Drábek, ale proti vyběhnuvšímu Trčkovi neuspěl. Domácí Dívčice moc velkých šancí neměli, vše ztroskotalo na nepřesných nebo zbrklých přihrávkách. Největší možnost hostí úvodního dějství měl na svědomí Linhart, zblízka však hlavičkoval nad branku. Domácí celek držel především gólman Patrik Trčka, jenž parádně vyrazil gólovou hlavičku Schustera a těsně před přestávkou si poradil i s dalším obdobným pokusem jednoho z Mladého. Žádnou branku diváci v poločase neviděli a tak se odcházelo do kabin za bezbrankového stavu.

Ani druhý poločas góly nepřinesl

Ve druhém poločase hra plná vzdušných bitev o balon a nepřesností ještě více upadla. Dívčice si chtěly vynutit tlak, ovšem scházel mu tvořivý element, který by si poradil s houževnatou hostující defenzivou. Nejblíže ke skórování měl dvakrát domácí útočník Vladimír Valenta, jenže si míč špatně zpracoval a z velkých šancí tak nakonec nebylo nic. K zakončení se dostal po odrazu míče ze skrumáže těl i záložník Strnad, trefil však jen vlastní spoluhráče nacházející se v těsné blízkosti mládského brankáře Dvořáka. Oba týmy si rozdělily po bodu. Dívčice doma v důležitém utkání remizovaly s mládskou rezervou 0:0. Hostující tým chtěl svého sobotního soupeře předskočit, bohužel bezbranková remíza k tomu nestačila a tak setrvá na osmém místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Chybělo nám dohrání našich průnikových akcí. Kdyby se nám povedlo, mohli jsme dát gól a uhrát víc než bod. Na druhou stranu, soupeř hrozil dlouhými nákopy na útočníky, které byly nebezpečné. Balony výborně sklepával a pokud by z toho Mladé něco vytěžilo, mohli jsme „brečet". Zápas skončil remízou a bod je podle mě pro oba týmy zasloužený.

SK Mladé B
Miloš Schuster (hráč): Od začátku do konce vyrovnané utkání. Na III. Třídu slušný tempo, nahoru dolu, i když s dost chybama, který ve většině případů pramenila z nešikovnosti hráčů nebo z nepříliš rovného terénu. Bohužel bez gólů. Na druhou stranu, nutno uznat že remíza je spravedlivá!



Počet diváků: 63. Rozhodčí: PILEČEK Josef - AMBROŽ Martin (N), VONDRA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 4. 2019 22:05
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Oba soupeři mají velká domácí hřiště. Bude to vyrovnaný souboj.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích