1:1
(1:0)
51. H. Švec
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mládská rezerva neudržela náskok proti Kameňáku a remizovala


Branky


18

Deváté Mladé vyzvalo na domácím hřišti trápící se Kamenný Újezd "B", který zatím na jaře moc bodů nesbírá. Hosté sice brzy prohrávali, ale dokázali ve druhé půli srovnat. Oba týmy měly k dispozici ve druhém poločase spoustu šancí, ale nikdo už se prosadit nedokázal, zápas tak skončil remízou 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Mladé B
Miloš Schuster (hráč): Zápas jsme chtěli vyhrát aby jsme se udrželi na vítězné vlně. Šli jsme relativně brzo do vedení a tlačili se dal do útoku. Tím ale vznikala okénka do naší obrany a nula vzadu zůstala jen díky skvělému Kočvarovi. V druhý půli jsme bohužel dostali smolnej gól a i přes velký tlak a spoustu šanci jsme se už nedokázali prosadit. V závěru nás ještě podržel dorostenec Matěj Pokorný, který dostal v tomhle zápase šanci v bráně.

TJ Sokol Kamenný Újezd B
David Augusta (hráč): Odvážet bod z Mladého je odměna za odjezděný zápas. Soupeř měl více šancí, ale i my jsme mohli celý děj hry otočit.. Branku jsme soupeři věnovali po chybě, kdy míč už mířil za lajnu, ale chtěli jsme ještě hrát takže ze ztraceného balonu byla branka. Kluci jezdili na 100% a přišla naše chvíle. Hynek odčinil chybu, utaženou střelou srovnal stav. Nakoplo nás to a i když některé chytali křeče, chtěli jsme urvat body. Nakonec remíza a za nás spokojenost.



Sestavy


SK Mladé B
M. Pokorný [-] - V. Moudrý [-] , J. Vokáč [-] , M. Schuster [-] , L. Szojka [-] , M. Ziegler [-] , P. Ira [-] , V. König ml. [-] , M. Novotný [-] , M. Drábek [-] , T. Kočvara [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd B
D. Augusta [-] - M. Lhotský [-] , H. Švec [-] , M. Velát [-] , J. Vlček [-] - L. Fousek [-] , J. Červonyj [-] , M. Walda [-] - M. Buczek [-] , J. Nejedlý [-] - M. Fousek [-]

Hráči zápasu: M. Pokorný , T. Kočvara - H. Švec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - HLAVÁČ Josef (N), KUČERA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Valenta

Expert: Miloš Schuster
Tip experta: výhra domácích

Pro nás to bude důležitý zápas, který potřebujeme vyhrát. V posledních zápasech nám to výsledkově vychází, takže domácí výhra je povinnost.

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích