Borek si snadno poradil s Kameňákem, nastřílel mu čtyři góly


Branky


19

Fotbalisté Borku zůstávají po čtyřech kolech stále stoprocentní. Favorit utkání byl jasný a konečný výsledek odpovídá postavení v tabulce. O všechny branky se postaraly čtyři různí střelci. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodla jediná branka

Borek jel do Kameňáku s tím, že se musí obejít bez dvou hráčů (Frank, Kolouch) základní jedenáctky a s tím, že domácí můžou být posilněni o několik hráčů A-týmu. Za chladného počasí a na krásně připraveném hřišti mohl sudí Krčín zahájit zápas. Hosté hráli hned od úvodu aktivně. Dobře kombinovali a domácí nepouštěli téměř do žádného zakončení. V 10. minutě poslal Pepa Endlicher dlouhý balon na Slávu Baščevana ten si jej zpracoval přihrál Eliášovi, který ještě přistrčil Radkovi Horejšovi a ten střelou na bližší tyč otevřel skóre - 0:1. Borek byl i nadále lepším mužstvem a vytvářel si řadu rohů a trestných kopů. Jeden zpoza šestnáctky rozehrával Sláva Baščevan a střelu mířící k tyči stačil domácí obránce odvrátit na roh. Poločas tak skončil 0:1 pro hosty.

Borek si v pohodě dokráčel pro tři body

Do druhého poločasu vlétl Borek jako uragán. Ve 47. minutě zahrával David Eliáš rohový kop, který posadil přesně na hlavu Ondřeje Vaníka a Borek vedl 0:2. Ještě než se domácí vzpamatovali prošel Ondřej Hanžl přes dva protihráče a svojí křižnou střelu posadil do šibenice. 49. minuta 0:3. V 54. minutě zahrávali domácí roh. Toho se zmocnil gólman Aleš Vacl rychle rozehrál na Ondru Hanžla, který kolmicí vysunul Davida Eliáše a ten dokonal dílo zkázy 0:4. Hosté dali v rozmezí  sedmi minut tři góly. V 56. minutě střídal pro zranění Horejš a na hřiště přišel Jan Viktora. Hned po svém příchodu se zapojoval do kombinací Borku a na levé lajně jezdil nahoru dolu. Poslední šanci domácích zlikvidoval skvělím zákrokem gólman Vacl. Borek byl po celý zápas lepším mužstvem a zaslouženě vyhrál. Pochvalu zaslouží celé mužstvo a hlavně naši fanoušci, kteří nás přijeli podporovat i v takové zimě. Děkujeme. Příští zápas doma přivítáme DÍVČICE.

Autor: Radek Horejš



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd B
F. Janda [-] - V. Šimek [-] , R. Kočí [-] , P. Petkov [-] , A. Černý [-] , M. Lhotský [-] - M. Sládek [-] , J. Rožboud [-] , L. Fousek [-] - M. Fousek [-] , J. Nejedlý [-]

FK Borek
A. Vacl [-] - M. Leština [-] , M. Votruba [-] - O. Hanžl [-] , O. Vaník [-] , J. Frank [-] , D. Eliáš [-] - V. Baščevan [-] , R. Horejš [-] - P. Vajgel [-] , J. Endlicher [-]

ŽK: 36. A. Černý , 50. V. Šimek - 78. O. Dosek .
Hráči zápasu: J. Viktora .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - KUČERA Jan (N), PETERKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 4. 2019 20:51
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Borek je pro mne nejkvalitnější tým soutěže a roli favorita v Kameňáku v klidu potvrdí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů