3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 15:00

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipí předvedlo proti Novým Hradům skvělý obrat z 0:2 na 3:2


Branky


18

Lipí ve šlágru 17. kola III. třídy přivítalo Nové Hrady a po prvním poločase to s ním nevypadalo dobře. Hosté předvedly efektivitu v koncovce a vstřelily dva góly. Ve druhém dějství však domácí vyrovnali na 2:2 a a půl hodiny před koncem Říhovo druhou brankou strhli zápas na svou stranu. Lipí tak vyhrálo 3:2 a na jaře ještě neprohrálo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí prohráli první poločas

17. kolo nabídlo souboj druhého se třetím. Do Lipíčka přicestovali hráči z Nových Hradů. Hosté měli náskok 4 bodů, tudíž by Lipí i v případě výhry pouze stáhlo jejich náskok. Úvod zápasu vyšel lépe Lipíčku. Hned v 1. minutě se do zakončení dostal Moravec. Domácí kombinovali a obehrávali hřiště zleva doprava. Ani Mojžíšova a Svobodova střela však neprověřila gólmana hostí. Lipí vysoko napadalo, hosté byli pod tlakem již u svého pokutového území. V 10. minutě poprvé zahrozili hosté. T. Jinek neodhadl dlouhý balón a poslal tak hostujícího útočníka do šance. Střelu stihl zblokovat Mojžíš. O minutu později zahrál rukou ve vápně T. Jinek a hosté zahrávali pokutový kop. Skvěle chytající Macháček penaltu zneškodnil a Lipíčko tak podržel. Ve 14. minutě to bylo 0:1. Š. Svoboda netrefil uprostřed hřiště míč, hostující záložník ho posunul na nabíhajícího Martina Silmbroda, který se přesnou ranou k tyči nemýlil. Hosté byli při chuti. Macháček předvedl v krátkém sledu dva výborné zákroky, jednou ho na brankové čáře zastoupil Mojžíš. Lipíčko se pomalu oklepalo a zase začalo diktovat tempo hry. Následující minuty přinesly plno standardních situací a centrů do vápna hostů, Lipí z nich ale nedokázalo nic vytěžit. Ojedinělý protiútok Nových Hradů skončil nepřesnou finální nahrávkou. Ve 28. minutě fauloval Š. Svoboda hostujícího hráče. Dobře rozehranou standardku Macháček dokázal vyrazit, na dorážku Martina Silmbroda již už nedosáhl - 0:2. Vedení o dva góly netrvalo dlouho. J. Říha s Moravcem táhli akci po pravé straně, druhý jmenovaný poslal přízemní centr po malém vápně a nabíhající Zdeněk Jinek uklidil míč přesně k tyči - 1:2. Do poločasu mohlo být vyrovnáno, avšak Jeňka vychytal hostující gólman a tak se šlo do šaten za nepříznivého stavu pro Lipí.

Skvělý obrat znamená plný bodový zisk pro Lipí

Druhý poločas opět začalo Lipí aktivně, zásluhou jim byl vyrovnávací gól. Skála hodil aut na Kruťka, ten poslal krásný centr do vápna, Jiří Říha zpracoval balón na prsa a prostřelil gólmana hostí - 2:2. V dalším zakončení se ocitli Moravec a Mojžíš, Říhův trestný kop letěl těsně nad branku. Lipíčko mělo stále více ze hry, drželo balón. Nové Hrady se dostávaly do hry pouze sporadicky a prakticky vůbec k žádnému zakončení. Bylo jen otázkou času, kdy se Lipí prosadí a strhne vedení na svou stranu. Nepřesně to ještě zkoušeli Moravec s Jeňkem. Ale pak už jsme se mohli radovat. Rychle rozehraný aut na Mojžíše, který posunul míč do křídla na Moravce, jeho centr hostující obrana odhlavičkovala jen zpět k Mojžíšovi, který krásnou střelou trefil břevno. Míč se odrazil k dobře stojícímu Jiřímu Říhovi, který skóroval podruhé v zápase - 3:2. Další střely Z. Jinka a Moravce mířily jen do náruče brankáře Nových Hradů. Deset minut před koncem vybojoval míč Kruťko, posunul na J. Říhu, který průnikovkou poslal do úniku Jeňka. Jeňkovi se střela nepovedla a tak skóre zůstalo stejné. V 87. minutě se ještě mohl blýsknout Lávička, jen o pár centimetrů rybičkou nedosáhl na Svobodův centr. Utkání se dohrávalo před brankou Lipí, ale hosté z malého tlaku nedokázali nic vytěžit.

Zdroj: https://www.tjsokollipi.cz



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - M. Svoboda [-] - J. Říha [-] , Š. Svoboda [-] , L. Kruťko [-] - P. Moravec [-] , T. Jeněk [-] - D. Vondroušek [-] , T. Jinek [-] , D. Skála [-] , J. Mojžíš [-]

TJ Nové Hrady
J. Tomášek [-] - M. Silmbrod [-] , M. Zajac [-] , M. Němec [-] , L. Brousek [-] , V. Jelínek [-] , V. Rys [-] , J. Tomášek [-] , V. Soubusta [-] , J. Jelínek [-] , Z. Hrbáček [-]

Hráči zápasu: J. Říha .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ZEVL Karel - KASTL Zdeněk (N), FÁČ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Asi nejzajímavější zápas kola. Oba týmy jsou kvalitní a předvádí dobrý fotbal. Věřím spíše hostům, kteří bojovností a nasazením Lipí přehrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: remíza