0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První vítězství pro Černý Dub! Slovan udolal Chrášťany


Branky


18

Souboj čtvrtých Chrášťan s pátým Černým Dubem nenabídl příliš pohlednou podívanou. V zápase téměř bez šancí hosté převzali iniciativu po půlhodině hry a nakonec se dočkali rozhodujícího gólu. Chrášťany zůstaly podruhé v řadě bez vstřelené branky a poprvé doma v jarní části III. třídy prohrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Welser

Černý Dub zajížděl do dalekých Chrášťan, kde si to rozdali s domácími o 4. místo. Na velice těžkém terénu mohli diváci těžko očekávat pohledný fotbal. Brankáři na obou stranách se moc nezapotili, jelikož šancí za celý zápas moc k vidění nebylo. Na první branku se čekalo do 22. minuty Švercl zahrával přímý volný kop, na který si naskočil Schneider a hlavou hledal některého ze svých spoluhráčů, k míči se dostal Václav Welser a z malého vápna uklidil míč do branky - 0:1. Domácí se do šancí moc nedostávali a branku Holýho ohrožovali pouze centrovanými balony, s kterými si hostující brankář poradil. K vidění bylo hodně nepřesností na obou stranách a po většinu zápasu to byla spíše nakopávaná. Do kabin šli tak spokojenější hosté.

 

Ve druhé půli se diváci branek nedočkali

Druhý poločas začali mnohem lépe hosté. V 55. minutě mohl přidat druhou branku Welser, když si naběhl za obranu, při zakončení však jen trefil Lhotku. Další šanci měl v 63. minutě Schneider, který hlavičkoval, ale na poslední chvíli brance opět zabránil Lhotka. V 70. minutě se dostal ke střele Kapoun, ale brankář domácích opět skvělým zákrokem vyrazil na roh. Největší šanci na vyrovnání měli domácí v 76. minutě, ale Vomáčka mířil nepřesně z přímého kopu. V 80. minutě se hosté dočkali další branky, ale branku hlavní rozhodčí neuznal. Černý Dub tak veze z Chrášťan důležité tři body a dostává se na čtvrté místo.

 Autor: Václav Welser



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Černý Dub
Václav Welser (hráč): Na těžkém terénu jsme věděli, že to nebude vůbec jednoduché a chtěli jsme hrát jednoduše. Domácí byli velice nepříjemní v soubojích, ale za celý zápas neměli vyloženou šanci. Celý tým to odjezdil a každý tam nechal všechno, pro nás velice důležité body.



Sestavy


TJ Sokol Chrášťany
V. Lhotka [-] - J. Vomáčka [-] , M. Drozd [-] , M. Jedlička [-] , V. Mach [-] - O. Galuška [-] , P. Příhoda [-] , J. Vomáčka [-] , M. Boháč [-] - J. Král [-] , R. Drozd [-]

TJ Slovan Černý Dub
P. Holý [-] - P. Hošna [-] , O. Tomáš [-] , D. Schneider [-] , M. Švercl [-] , T. Barták [-] , F. Kapoun [-] , P. Kuba [-] , M. Frdlík [-] , R. Hojda [-] , J. Vančura [-]

Hráči zápasu: P. Hošna .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - BOHÁČ Miroslav (N), POJAR Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Černý Dub na jaře neuhrál ještě ani bod, naopak výsledky Chrášťan na domácím hřišti mluví jasně a s Černým Dubem to nebude jinak. Předpokládám klidnou výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů