Borek prodloužil domácí neporazitelnost i s Včelnou


Branky


17

Borek přivítal na svém hřišti Včelnou a měl jí co vracet po podzimní porážce 2:0. Vše mělo nasvědčovat tomu, že si domácí připíší další snadné tři body. Na hřišti to však vypadalo docela jinak. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili nepříznivý výsledek

Domácí působili unaveným dojmem a hosté nechtěli dát svou kůži lacino. Domácí sice měli míč častěji na svých kopačkách, ale jejich kombinace byli pomalé nepřesné a někdy až profesorské!!! A pokud si domácí mysleli, že se nemůže nic stát museli se ve 14. minutě hodně divit, když hostující Vojtěch Žondecký otevřel skóre 0:1. Domácí se museli vrátit zpátky na zem a začít dobývat hostující branku. Ve vápně byl faulován Horejš, ale rozhodčí míč vytáhl na hranici šestnáctky. Míč si postavil Sláva Baščevan, ale střela minula pravou tyč. I další šance golem domácích neskončili. Až ve 27. minuty poslal Pepa Endlicher pěkný centr na zadní tyč, kde našel hlavu Vjačeslava Baščevana a bylo srovnáno 1:1. O tři minuty později domácí ukázali jak je fotbal jednoduchý a jak by si představovali svojí hru. Sláva Baščevan poslal ideální přihrávku mezi obránci Horejšovi ten míč potáhl k lajně a přesnou přihrávkou pod sebe našel úplně volného Jakuba Franka, který střelou k tyči nedal gólmanovi šanci 2:1. Hosté se ale nevzdávali a především V. Šálek dělal domácím velké problémy. Poločas tak skončil 2:1 pro domácí.

Ani druhý poločas moc krásy nepřinesl

Druhý poločas začali domácí lépe, ale nedařilo se jim dát třetí uklidňující gól. Pokusy Horejše, Eliáše, Franka nebo Vajgela byli buďto nepřesné a nebo si s nimi hostující gólman poradil. Na druhé straně špatně vyběhl domácí gólman Vacl a jeho chybu na poslední chvíli hasil před prázdnou brankou domací kapitán Martin Leština. Při další šanci postupoval ze strany do vápna hostující V. Šálek po střetu s domácím obráncem Votrubou se hosté dožadovali penalty, ale sudí nechal hru pokračovat a nevšiml si ani následného faulu na domácího hráče na půli hřiště. V 71. minuty byl po druhé žluté vyloučen hostující O. Polanský. Borek tahal své akce převážně po pravé straně přes rychlonohého Hanžla, ten se ovšem ve většině akcí utápěl ve svých kličkách. A tak uklidnění přinesla až 90. minuta kdy Lukáš Kolouch vhodil aut na volného Vaníka ten lobem našel na vápně volného Vjačeslava Baščevana, který uzavřel účet zápasu na 3:1. Domácí předvedli snad nejhorší výkon sezony a musí poděkovat svým fanouškům, že se na to vydrželi koukat až do konce. Příští kolo zajíždí do Kameňáku.

Autor: Radek Horejš



Sestavy


FK Borek
A. Vacl [-] - L. Kolouch [-] , M. Votruba [-] , M. Leština [-] - J. Frank [-] , J. Viktora [-] , O. Hanžl [-] , O. Vaník [-] , D. Eliáš [-] - V. Baščevan [-] , R. Horejš [-] -

SK Včelná u Českých Budějovic
M. Cherkas [-] - Y. Budchak [-] , V. Adamovský [-] - D. Tondl [-] , V. Žondecký [-] , Z. Medula [-] , P. Křiváček [-] , J. Kříž [-] - O. Polanský [-] - V. Pražák [-] , V. Šálek [-]

ŽK: 44. O. Polanský . ČK: 71. O. Polanský .
Hráči zápasu: M. Leština , V. Baščevan .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ZEVL Karel - PETERKA Josef (N), ZAJÍČEK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 4. 2019 10:23
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tady nemohu tipovat jinak než na naší výhru.

Tip: výhra domácích