5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 16:30

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mládská rezerva na jaře boduje, pětigólovou výhru nad Mokrým řídil Szojka


Branky


16

Hodně útočně laděný fotbal měli možnost vidět diváci v Mladém. A k radosti fanoušků to byli právě domácí, kdo určoval tempo hry. Výsledkem je překvapivě hladké vítězství předposledního Mladého nad Mokrým 5:0. V utkání se dvěma góly blýskl Libor Szojka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Linhart

Nedělní odpoledne se v Mladém neslo ve znamení fotbalu. Po bodech hladoví domácí přivítali na svém hřišti v tabulce nedaleko vzdálené Mokré. První polovina byla spíše bojem mezi oběma vápny, fotbalové krásy zas až tolik nenabídla. Za Mokré byl vidět hlavně Štumbauer, do zakončení se dostával Hrádek. V Mládském dresu patřil k nejagilnějším Miloš Schuster. Zdatně mu přitakávali oba nestárnoucí střední záložníci Szojka s Zieglerem. V útoku pak řádili Linhart s Brozmanem. Jako první pohnuli skórem domácí, ve 35. minutě napřáhl z vápna Tomáš Linhart a neuvěřitelná pumelice, snad i s přispěním větru se nakonec přeci jen zatoulala až do sítě - 1:0.

Domácí se po přestávce rozstříleli

Do druhé půle vyslal domácí Jan "Mourinho" Fried dorostence Picka, ten v 58. minutě vybojoval míč pro Tomáše Brozmana, který se nemýlil.. Rozjel se tím 15-ti minutový kolotoč - kdy postupně navýšil skóre svým sólem přes půl hřiště a zakončením ala Šafrata mladší ze Schusterů Pavel, následně dvakrát hlavou zakončující Libor Szojka, áčka si připsali jak jinak než bratři Schusterové. Díky zlepšené druhé půli zůstaly všechny body v Mladém.



Sestavy


SK Mladé B
L. Dvořák [-] - T. Brozman [-] , M. Picek [-] , T. Linhart [-] , J. Vokáč [-] , P. Schuster [-] , P. Šimek [-] , T. Perníkář [-] , M. Ziegler [-] , L. Szojka [-] , M. Pešek [-]

TJ Mokré
M. Vaňas [-] - D. Hrádek [-] - T. Balík [-] , J. Zevl [-] , M. Baloun [-] , P. Dvořák [-] , P. Houska [-] , V. Klement [-] , L. Tancer [-] , M. Kössl [-] , P. Štumbauer [-]

Hráči zápasu: L. Szojka , M. Schuster .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hučík Marek - HLAVÁČ Josef (N), MATĚJKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Mokré nehrálo špatný fotbal a na hřišti Mladého vyhrají.

Tip: výhra domácích