Rezerva Kameňáku veze tři body z Dívčic


Branky


17

Dubenec – Domácí hřiště se zdá být pro Dívčice zakleté. Před domácím publikem vyhráli naposledy v září 2018. Utkání s rezervou Kameňáku bylo vyrovnané, branky ale dávali jen hosté a zaslouženě vyhráli 1:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zaskočili dívčickou obranu

První šanci duelu si vypracovaly Dívčice, když Strnad šikovně prchl po pravém křídle. Ten přenechal míč Hezoučkému, jenž zatáhl míč k brankové čáře a následným pasem před branku hledal svého spoluhráče, ten těsně míč nezasáhl. První větší prověrka pro hostujícího brankáře přišla v jedenácté minutě, kdy fauloval na pravé straně Klivanda, ale hostující gólman si s prudkým centrem poradil a vyrazil jej do bezpečného prostoru. Na druhé straně dostal do dobré pozice míč Buczek, ale hostující křídelník dokázal vybojovat pouze rohový kop, který obrana Dívčic ubránila. Nepříjemná chvilka pro domácí přišla ve čtrnácté minutě hry. Augusta poslal nadýchaný centr za obranu, Miloslav Lhotský utekl všem protihráčům a střelou k pravé tyči nedal domácímu brankáři šanci. Srovnání měl na noze Strnad, jenž vystihl rozehrávku hostí, ale při prohození brankáře Jandy mu míč utekl až příliš daleko a domácí hráč nestihl uklidit míč mezi tři tyče. Poté přišlo několik rohových kopů, ale žádný neohrozil hostujícího brankáře natolik, aby s nimi měl větší problémy. Ve 33. minutě bylo srovnáno, Luboš Tvrzický využil nedorzumění hostující obrany a doklepl míč do sítě - 1:1. Domácí se neradovali dlouho. Ve 38. minutě utekl po levé straně Fousek, nahrál Jakubu Červonyjovi a ten tvrdou ranou k bližší tyči dal utkání poločasový výsledek 1:2 pro Kameňák.

 

Rezerva Kameňáku odvezla všechny body z Dívčic

Hned zkraje druhé půle dostal domácí tým k dispozici volný přímý kop z poměrně slušné pozice. K jeho exekuci se postavil Luboš Tvrzický, ale jeho velice nepovedený pokus skončil vysoko nad. Rychlý kontr hostí zakončoval Augusta, ale jeho pokus zaplachtil těsně vedle domácí brány. První větší šanci Dívčic ve druhé části vytvořil Hezoučký, jenž centroval z levé strany přesně na hlavu Strnada, jehož pokus zamířil nad branku hostí. Domácí nesložili zbraně, ale nebyli schopni si vytvořit pořádnou šanci. Vše končilo na bezradnosti a nemohoucnosti domácích fotbalistů. Velkou šanci měl Hezoučký, ale nastřelil pouze tyč Jandovi svatyně. Zákonitě tak musel přijít trest. Hostující Havlíček zahrál přímý kop, střela se odrazila od tyče a Milan Walda už jen doklepl balon do sítě. Dívčice tak podlehli svému soku poměrem 1:3. Domácí fotbalisté vyhráli na svém hřišti naposledy v září, prolomit to budou chtít hned příští týden s Vrábče.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Samozřejmě jsme zklamaní, že jsme další domácí zápas nezvládli. Bohužel fotbal se hraje na góly a Kameňák nám dala lekci z produktivity. My jsme sice byly celý zápas důstojným soupeřem, ale Kameňák byl efektivní a dokázal proměňovat šance. Zápas rozhodl ten první gól, který nás hodně srazil. Na některých hráčích pak bylo vidět, že jsou nervózní, nic se nám potom nedaří. Naší domácí smůlu musíme konečně prolomit s Vrábče.

TJ Sokol Kamenný Újezd B
David Augusta (hráč): Očekávali jsme těžký zápas s houževnatým soupeřem. Kterým Dívčice jsou dokud nedostanou branku. Když k tomu přidáte trio legendárních arbitrů zápas má ten správný náboj. Lítaj kolem vyjmenovaná slova po P, po Č atak podobně. První polovinu jsme se museli poprat s náběhy za obranu, kde to kluci ubránili nebo Filip chytil a popravdě jsme měli i trochu štěstí, soupeř si pár šancí vypracoval. Jenže do vedení jsme šli my, kdy se krásně trefil Míla a od té chvíle jsme měli navrch. Druhou parádní branku vstřelil Červ. Navedl si míč na střed hřiště a krásně trefil z cca 20 metrů. Do půle jsme sice inkasovali, ale bylo nám jasné že se v Dívčicích dá vyhrát. V druhém poločase bylo vidět hodně ofsajdů a hra se přelévala nahoru dolů s šancemi na obou stranách. Od 75. minuty soupeř vysunul hru a my jsme měli spoustu prostoru na kombinaci při přechodu do útoku až jsme z toho byli kolikrát překvapeni. Poslední branka a definitivní tečka, přišla po dobře koplém přímém kopu, ten skončil na tyči a odrazil se k našemu navrátilci Milanovi a ten doklepl do odkryté branky. Pro nás jsou to důležité body z venku a taky jsme konečně jsme vyhráli a můžeme teď doma překvapit Borek.



Sestavy


TJ Mír Dívčice
P. Trčka [-] - J. Hájek [-] , V. David [-] , Š. Hájek [-] , L. Waldhauser [-] - S. Rejdal [-] , J. Valenta [-] , P. Hezoučký [-] , L. Tvrzický [-] - V. Strnad [-] , V. Valenta [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd B
F. Janda [-] - J. Havlíček [-] , T. Klivanda [-] , V. Šimek [-] , M. Lhotský [-] - L. Fousek [-] , F. Filip [-] , J. Červonyj [-] - T. Flecks [-] , M. Buczek [-] , V. Kotalík [-]

ŽK: 34. V. Strnad - 80. J. Červonyj .
Hráči zápasu: J. Červonyj .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: PILEČEK Josef - AMBROŽ Martin (N), KUČERA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 4. 2019 13:29
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Dívčice mají silný tým a v tomto zápase s přehledem vyhrají.

Tip: výhra domácích