Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2019 15:00

26.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borovany prohrály na hřišti Trhových Svinů "B" gólem v závěru zápasu


Branky


13

Před posledním zápasem sezóny měly Borovany jistotu záchrany OP i pro příští sezónu a zajížděly k duelu do Slavče se záměrem potrápit domácí rezervu Trhových Svinů. Ta věděla, že se umístí v horních patrech konečné tabulky, ale měla ještě možnost při zisku plného počtu bodů v zápase své průběžné 6. místo při zaváhání soupeřů o nějaký ten stupýnek vylepšit. V podzimním domácím prostředí podlehly Borovany Trhovým Svinům 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí těžili z dobře zahraných standartních situací

Od úvodního hvizdu rozhodčího J. Šafránka uplynulo 7 minut a hostující hráči se prosadili první brankou zápasu, když domácí obránce tečoval střelu za vápnem od Miloše Kříže a domácí brankář K. Brůha na míč už nedosáhl - 0:1. Domácí se ale začali dostávat více do hry díky přibývajícím standartním situacím, které byly pro soupeře nebezpečnými a do konce poločasu stav zápasu otočili ve svůj prospěch. Nejdříve v 18. minutě hostující gólman Z. Huska neudržel přímý kop M. Švepeše a k dorážce se jako první dostal domácí hráč Pavel Nocar - 1:1. Druhému gólu předcházel opět přímý kop M. Švepeše ve 38. minutě, kterým našel na zadní tyči volného Lukáše Tuschera a ten z první zakončil přesně - 2:1.

Další standartní situace pohřbily myšlenky hostů na možný bodový zisk

Na začátku druhého poločasu se s brankami roztrhl pytel. Nejdříve poslal do dvougólového vedení domácí tým ve 49. minutě Jan Novák, když střílený rohový kop prošel přes celou šestnáctku až k němu a svůj první dotyk s balónem proměnil v dělovku, kterou propálil vše kromě sítě - 3:1. Ovšem hostující hráči se semkli a po chybách domácích hráčů stihli borovanští téměř během minuty vyrovnat. Nejdříve utekl v 56. minutě M. Kříž a jeho krásnou českou uličku proměnil v samostatném úniku Dominik Stodolovský - 3:2 a v 57. minutě na snižující druhou branku navázal vyrovnávacím gólem Jakub Čermák - 3:3. Hosté se poté snažili hrát zodpovědněji ze zajištěné obrany na rychlé protiútoky a dlouho se jim tenhle herní styl vyplácel. Jenže i tak se domácí hráči dokázali v závěru zápasu gólově prosadit a strhli utkání nakonec přeci jen na svoji stranu. V 88. minutě se k přímému kopu postavil Jiří Tůma a dobře umístěnou nechytatelnou střelou přes zeď domácímu mužstvu vystřelil těsné vítězství - 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Pavel Randa ( hráč ): Zápas jsme si zkomplikovali chybami, ze kterých hosté vyrovnali, ale nakonec se nám podařilo vyhrát. Teď už máme sezónu za sebou a uvidíme, co nám přinese ta další.

FK Calofrig Borovany
Milan Plachta ( trenér ): Na to, že jsme k zápasu dorazili s 9 hráči B- týmu, protože na poslední chvíli se omluvilo několik hráči. I když domácí mužstvo má velmi dobrý mančaft, musím říct, že kluci hráli výborně, bojovali a velmi příjemně překvapili, za což bych je chtěl pochválit. Navíc jsme přijeli na pěkně připravené hřiště a do příjemného fotbalového prostředí ve Slavče. I když jsme bojovali dobře jako tým, jmenovitě bych vyzdvihl výkon Bóži Němce na stoperovi, Davida Langera, Miloše Kříže, Radka Chrástky a na pravé obraně Milana Pečmana.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - M. Švepeš [-] , P. Kvasník [-] , V. Brožka [-] , M. Smoleň [-] , J. Tůma [-] , O. Hruška [-] , P. Nocar [-] , T. Kápar [-] , J. Novák [-] , J. Valter [-]

FK Calofrig Borovany
Z. Huska [-] - D. Stodolovský [-] , R. Chrástka [-] , M. Kříž [-] , J. Čermák [-] , M. Račák [-] , D. Langer [-] , J. Alexa [-] , B. Němec [-] , M. Pečman [-] , R. Marsden [-]

ŽK: 63. T. Kápar .
Hráči zápasu: J. Novák , J. Tůma - M. Kříž .
Místo: Slavče. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šafránek Josef - KOTNAUER Lukáš, BRŮHA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Zdeněk GREGOR
Tip experta: výhra domácích

Jednoznačně přeji Svinům, důvod je jasný.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích