1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

23.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trhové Sviny "B" remizovaly na hřišti v Horní Stropnici


Branky


16

S týmem Horní Stropnice to vypadá, co se setrvání v OP i pro příští sezónu týče, velice špatně a potřebovala by menší zázrak, ale hlavně větší přínos bodů z posledních zápasů sezóny. Z 9 odehraných jarních zápasů získalo mužstvo Horní Stropnice pouhé 4 body za 4 nerozhodné výsledky a na jaře její hráči ještě nezvítězili. Tentokrát je v domácím prostředí čekal souboj s rezervou Trhových Svinů, jejichž hráči jsou naopak po skvěle rozjeté jarní sezóně maličko v útlumu, když poslední dva duely odešli ze hřiště vždy jako tým poražených. Na podzim rezerva Trhových Svinů dokázala na svém hřišti soupeře porazit těsně 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

První větší šanci zápasu si vytvořili domácí hráči. Ve 12. minutě zahrával M. Fajfrlík rohový kop, ale hlavičkující M. Tošner namířil své zakončení pouze nad hostující branku. V 16. minutě centroval od rohového praporku hostujícího hráč a míč se víceméně pouze odrazil od J. Kostohryze k domácímu brankáři P. Brouskovi, který míč snadno lapil. V 19. minutě se ke střele z rohu velkého vápna odhodlal hostující P. Lavička, ale jeho střela zamířila vysoko nad branku. 29. minuta přinesla další střelecký pokus hostujícího hráče zpoza vápna. Byl jím tentokrát M. Švepeš, jehož střelu domácí brankář nohou stačil vyrazit a s následnou dorážkou hostujících hráčů si také bravurně poradil a vyrazil na roh. V 38. minutě zahrávali další rohový kop hostující hráči, míč se dostal k V. Brožkovi, který hledal ještě lépe postaveného spoluhráče, ale následné zakončení skončilo nad domácí brankou. Ve 42. minutě přišel faul na M. Fajfrlíka ve vzdálenosti cca 20 metrů od hostující branky, za což viděl hráč Svinů T. Kápar žlutou kartu. Rozehrávku si vzal na starost J. Kunágl, ale z vcelku výhodné pozice napálil pouze hostující dobře postavenou zeď.

Dva slepené góly rozhodly o konečné remíze

Druhý poločas začal od obou týmů také vcelku vlažně. První větší příležitost si připsali domácí až v 57. minutě. Poblíž půlky hřiště rozehrával standartní situaci M. Fajfrlík, k hlavičce se dostal J. Haňur, který ještě prodloužil míč před bránu, kde se do zakončení dostal V. Bušta, ale trefil jen hostujícího brankáře F. Pavla. Navíc pomezní rozhodčí zvedl praporek na znamení ofsajdového postavení hráče, tudíž vzruch mezi fanoušky a hráči byl zbytečný. V 64. minutě se dostal s míčem do vápna J. Kunágl, šikovně si obhodil hostujícího hráče, který mu nechal v cestě nohu, ale sudí M. Hučík situaci neposoudil jako penaltovou. V 69. minutě přišla z domácích kopaček hezká fotbalová akce. J. Kunágl vybojoval míč na vlastní polovině, přešel přes čtyři hostující hráče a poslal míč vzduchem na Michaela Baštu. Ten šel poté sám na bránu a přesně přeloboval vyběhnuvšího brankáře F. Pavla - 1:0. Než se domácí fanoušci stihli doradovat z vedoucí branky, hostující hráči odpověděli záhy v 70. minutě. Václav Brožka se s míčem dokázal uvolnit na velkém vápně a střelou pod břevno nedal šanci brankáři P. Brouskovi - 1:1. V 73. minutě si V. Brožka připsal ve vápně další střelecký pokus, ale z něj vytěžil pouze rohový kop. V 75. minutě zahrával kousek za polovinou hřiště standartní situaci J. Holej, přetažený míč směřující pod břevno soupeřovi branky gólman konečky prstů vyškrábl na roh, ale sudí na radu pomezního nechal hostujícího brankáře pouze odkopávat z hranice malého vápna. V 76. minutě vytvořil šanci ze strany hřiště J. Kunágl pro střídajícího J. Nistora, ale ten vystřelil kousek vedle hostující branky. 82. minuta patřila zase hostujícím hráčům, když J. Kostohryz postupoval středem hřiště sám na domácí branku, ale dobře vyběhnuvšího domácího P. Brouska trefil pouze do nohy. V 83. minutě se zblízka k zakončení dostal V. Brožka, ale hosté jen dostali příležitost k zahrání dalšího rohu. V 84. minutě se dostala k zakončení za vápnem domácí posila V. Sarafyniuk, ale střela mířící doprostřed branky hostujícího brankáře nikterak zvlášť neohrozila. V 89. minutě se stejný hráč domácích mohl hnát po křídle do útoku, ale byl zastaven hostujícím hráčem T. Káparem jen za cenu nedovoleného zákroku a po druhé žluté kartě, která následovala, obdržel hostující hráč kartu barvy červené.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Lukáš Filek ( domácí fans ): Dnes to byl zápas, který se odehrával spíše mezi vápny a moc toho k vidění nebylo. Potřebovali jsme už nutně vyhrát, což se nám bohužel opět nepodařilo a máme doma pouze další remízu. Možná kdybychom měli videoasistenta rozhodčího, ten by v náš prospěch posoudil penaltový zákrok na J. Kunágla, který jinak HR neodpískal. Vyhrát se nepodařilo a musíme jít dál. Nakonec to vypadá, že si příští rok asi zase zahrajeme s Novýma Hradama. Teď nás čekají dva venkovní zápasy, tak doufám, že se alespoň v posledním kole budou chtít kluci nějak důstojně doma rozloučit se soutěží proti soupeři ze Srubce.




Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Brousek [-] - J. Maršálek [-] , V. Sarafyniuk [-] , D. Chovanec [-] , J. Kunágl [-] , M. Tošner [-] , R. Valíček [-] , J. Holej [-] , J. Haňur [-] , M. Fajfrlík [-] , V. Bušta [-]

TJ Spartak Trhové Sviny B
F. Pavel [-] - V. Brožka [-] , J. Vodička [-] , Z. Šafránek [-] , P. Lavička [-] , J. Tůma [-] , J. Kostohryz [-] , P. Nocar [-] , T. Kápar [-] , J. Štrosser [-] , M. Smoleň [-]

ŽK: 42. T. Kápar , 57. L. Tuscher , 60. V. Brožka , 87. J. Vodička , 90. M. Němec . ČK: 89. T. Kápar .
Hráči zápasu: P. Brousek , M. Bašta - V. Brožka .
Místo: Horní Stropnice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hučík Marek - HAŇUR Jindřich (N), BRŮHA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Patrik BROUSEK
Tip experta: výhra domácích

Nepřichází nic jiného v úvahu, než-li 3 body pro nás, byť zápas bude hodně náročný.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Stropničtí nepředvádí vůbec špatný fotbal. Divím se, že jsou na posledním místě tabulky. Trhovky poslední dva zápasy prohráli a nebude tomu jinak i po sobotním utkání.

Tip: výhra hostů