1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

23.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv se protrápila k výhře nad týmem Úsilného


Branky


16

Mužstvo Zlivi dostalo v dalším kole OP možnost zabojovat o body v domácím prostředí proti týmu Úsilného. Vzájemný podzimní duel dopadl lépe pro Zliv, která zvítězila 4:1. Domácí stále atakují čelo vyrovnané tabulky a poslední dvě kola zvládli vcelku obstojně, když v posledním domácím zápase zvítězili nad Lokomotivou ČB a minulý týden si dovezli zlatý bod ze hřiště Rudolfova "B". Soupeř z Úsilného naopak stále patří mezi týmy, které se pohybují v sestupových vodách a každý bod s blížícím se koncem soutěže může být důležitý v konečném zúčtování. V posledním duelu udělali hráči Úsilného krůček k záchraně, když porazili na domácím hřišti mužstvo z Borovan. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácích a následný útlum

Domácí hráči na soupeře vlétli ve velkém stylu a po zásluze se dostali již v 7. minutě utkání do vedení. Po pravé straně utekl rychlonohý domácí záložník J. Slavík, přihrávkou našel na malém vápně svého spoluhráče z útoku Tomáše Kučeru, který z prvního dotyku trefil míč na zadní tyč za záda hostujícího brankáře R. Hloušky a domácí vedli - 1:0. Tím ale záhy aktivita domácích hráčů skončila a po zbytek prvního poločasu toho moc k vidění na hřišti nebylo. Do kabin si tedy domácí hráči odnesli těsné vedení.

Ne moc oboustranně záživný druhý poločas

Ani druhý poločas toho moc nenabídl a domácí se nedokázali dostat do hry, aby papírově slabšího soupeře výrazněji přehráli ba naopak i hosté ukázali, že dokáží být nebezpeční, přestože se z žádných svých šancí nedokázali gólově prosadit. Za zmínku snad jen stojí ojedinělá šance domácího záložníka M. Maňhala, který trefil z dálky břevno za zády hostujícího brankáře R. Hloušky. Potom se do hry ještě stihli výrazněji zapojit oba postranní rozhodčí, díky nimž nebyly uznány HR dvě gólové situace, po jedné na každé straně. Zápas tak bez nikterak zajímavých fotbalových akcí dospěl ke svému konci a domácí udrželi těsné vedení, které si vypracovali už na začátku utkání.



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Martin Tesař ( trenér ): Z naší strany to dnes byla ostuda fotbalu. Chtěli jsme dát rychlý gól, což se nám také podařilo, ale tím pro nás zápas skončil. Přestali jsme hrát, přestali jsme běhat a v ve své podstatě není co hodnotit. Jednoduše to byl nejhorší zápas, který jsme v letošním ročníku na domácím hřišti odehráli. Každý z kluků si musí sám sáhnout do svědomí, ale takhle to rozhodně dál nejde.

Úsilné
Petr Vazač ( hráč ): Dnes jsme bojovali se sestavou, do Zlivi nás přijelo sotva 11 a tak se improvizovalo s rozestavením, čemuž se podřídila i taktika. Tu jsme naplnili na výbornou a nebýt gólu v úvodu, na který jsme dokázali odpovědět ve druhé půli a vymyšlených ofsajdů, mohli jsme mít i bodík, ovšem to by to museli pískat solidní sudí a ne, aby se v pouhém okrese dělala bramboračka za tatranku. Když dokáže sudí po uznaném a následně odvolaném gólu říct, jim jsem ho taky neuznal, tak o čem to je. Ale jinak byl soupeř lepší, v první půli nám mohl dát 4 góly a nebylo o čem, v té druhé už to tak jednoznačné nebylo a regulérně a zaslouženě jsme vyrovnali, ale...



Sestavy


SK Zliv
J. Remta [-] - R. Bican [-] , J. Zrun [-] , T. Kučera [-] , M. Novotný [-] , M. Fürst [-] , J. Čejka [-] , J. Slavík [-] , M. Maňhal [-] , M. Viktora [-] , M. Suchý [-]

Úsilné
R. Hlouška [-] - J. Jeřábek [-] , L. Fürst [-] , P. Švec [-] , J. Jeremiáš [-] , P. Vazač [-] , J. Jírovec [-] , J. Čada [-] , M. Stejskal [-] , P. Pícha [-] , V. Dolejšek [-]

ŽK: 79. P. Švec .
Hráči zápasu: J. Zrun .
Místo: Zliv. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Špelina Miroslav - JINDRLE Karel (N), HELMICH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Patrik BROUSEK
Tip experta: výhra domácích

Tady budu tipovat dle postavení v tabulce, ze které mi jasně vychází výhra domácího celku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Zlivští se na jaře zatím hledají. V domácím prostředí nedominují tak jak by měli. Myslím, že borci z Úsilného si nevystříleli všechny náboje v posledním zápase s Borovany a ze Zlivi si odvezou bodík.

Tip: výhra domácích